Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie. Taurii au multe responsabilităţi

Astrolog Roxana Lușneac 07.02.2022, 19:23
Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie. Taurii au multe responsabilităţi

Vești mari pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Horoscopul zilei de marți, 8 februarie, dezvăluie situațiile mai mult sau mai puțin dificile în care vor fi puși nativii și oferă câteva sfaturi pentru a trece cu bine peste ele. Atenție, Taurii au multe responsabilități în această perioadă. Culorile norocoase ale zilei sunt crem și albastru, iar numerele aducătoare de noroc sunt: 1, 16, 20, 23, 30, 35.

Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie – Berbec

Nu trebuie să ții e frică să mergi astăzi să mergi spre ceea ce îți dorești, mai ales dacă aveai de mult în plan să faci asta. Susținerea celor din jur o poți obține foarte ușor prin comunicare și tot așa pot să-ți rezolvi anumite probleme.

Taur

Sunt multe responsabilități pe care le ai în acest moment, dar din fericire universul îți dă și energia necesară pentru a duce totul la bun sfârșit. Ai nevoie să ții câteva zile de pauză pentru a avea mai multă grijă de tine.

Gemeni

Există posibilitatea ca în ultimele zile să fi avut mai multe vise sau sa-ti fi venit niște idei interesante care pot reprezenta în acest moment niște tentații . Atât timp cât nu fac rău nimănui și te ajută pe tine să fii mai relaxat, de ce să nu le pui în practică?

Rac

Este posibil ca astăzi să fii nevoit să te împarți în două, ceea ce înseamnă că pe de o parte va trebui să ai grijă de responsabilitățile tale profesionale, iar pe de altă parte să ai grijă să nu uiți de anumite lucruri pe care le ai de făcut legate de casă.

Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie – Leu

Astăzi e posibil să te simți mai dispus să stai de vorbă cu toată lumea și chiar să te implici mai mult în paginile tale sociale. Pe de altă parte responsabilitățile pe care le ai necesită implicarea directă și nu mai pot aștepta.

Fecioară

Astăzi este una din acele zile în care simți că poți primi multe semne din partea universului, numai că trebuie să fii atent să le vezi. Bucură-te de momentele frumoase și de conexiunile cu ceilalți, pentru că aceaste conexiune cu divinul trăiesc prin tine.

Balanță

A venit momentul în care să nu te mai gândești la ce cred ceilalți despre tine și să începi să îți trăiești viața în proprii termeni. Chiar dacă este vorba despre ideile tale sau despre opțiunile pe care le faci, nu ești dator cu explicații nimănui.

Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie
Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie

Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie – Scorpion

Astăzi este o zi frumoasă pentru a face gesturi romantice sau pentru a fi inspirat încă de dimineață să creezi o ambianță minunată alături de cei din jur. Inima ta este foarte deschisă și simți că evoluezi mai mult ca niciodată.

Săgetător

Ai nevoie de ceva mai mult timp pentru tine, pentru a te vindeca de anumite rani sau pentru a-ti pune în ordine gândurile. Din fericire, energia zilei de astăzi te ajută să intri ușor într-un echilibru și să fii productiv.

Capricorn

Nu-i lăsa pe cei din jur să profite de anumite servicii din partea ta gratuit dimineață. În partea a doua zilei Luna și Mercur împreună îți scot în evidență calitățile și te fac să fii foarte apreciat de cei din jur.

Horoscopul zilei de marţi, 8 februarie – Vărsător

Aspectele zilei de astăzi te pot face să fii mai tăcut și liniștit, dar pe de altă parte te ajută să avansezi în munca ta cu pași mari și stabili. În partea a doua a zilei încerc să-ți iei un pic de timp liber alături de cei dragi.

Pești

Este posibil ca la această de dimineață să simți nevoia să fii un pic singur pentru a reuși să-ți aranjezi niște lucruri în ordine. Din păcate cei din jur nu prea vor să te lase în pace și abia în partea a doua a zilei reușești să găsești un echilibru.

 

Mai jos puteți afla previziunile astrologice pentru fiecare zodie, în 2022:

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...