Horoscopul săptămânii 21-27 noiembrie 2022. Luna Nouă în Săgetător aduce noroc acestor nativi. Schimbări mari pentru zodii

Cătălina Burghelea 19.11.2022, 20:43
Horoscopul săptămânii 21-27 noiembrie 2022. Luna Nouă în Săgetător aduce noroc acestor nativi. Schimbări mari pentru zodii

Află ce și-au pregătit astrele în săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Potrivit astrologului Ego.ro, în perioada următoare se resimte puternic energia optimistă și entuziastă a nativului Săgetător, deoarece îi are pe Mercur și Venus în conjuncție, apoi se va alătura și Soarele. În plus, urmează Lună Nouă în zodia Săgetător, care aduce înțelepciune și te ghidează într-o nouă etapă a vieții.

Vești excelente pentru zodii. Vin zile norocoase

Horoscop 21-27 noiembrie 2022. Un alt aspect plăcut al săptămânii viitoare este faptul că Jupiter reintră în mers dict în zodia Pești, semn pe care îl guvernează secundar. Astrologii anunță că este ultimul tranzit în 12 ani prin acest semn, așa că, la jumătatea lunii decembrie, după ce se reîntoarce în Berbec, putem să ne transformăm un vis în realitate și să ne vindecăm complet rănile (mai ales cele sufletești).

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Berbec/Ascendent Berbec

Zodia Berbec intră într-o etapă de vindecare de care ar trebui să profite la maximum, pentru a se elibera de tiparele toxice și de gândurile negative. Sfatul astrologului Ego.ro este să încerci să petreci mai mult timp cu tine, să te retragi și să te reconectezi la sinele tău interior.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Taur/Ascendent Taur

Taurii fac progrese pe plan social, iar prietenii sau alte persoane importante pot ajuta în demersul lor. Este o perioadă bună pentru a cunoaște oameni noi și a-ți lărgi anturajul.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Gemeni/Ascendent Gemeni

Jupiter poate aduce Gemenilor oportunități de creștere profesională, o nouă funcție, un nou statut, poate chiar schimbarea direcției. Pe de altă parte, dacă ești singur, Luna Nouă din Săgetător semnalează o nouă relație de iubire.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Rac/Ascendent Rac

În zilele următoare, zodia Rac va fi mai optimistă, dornică să învete lucruri noi și să călătorească. Este o perioadă bună în care te poți reîntoarce la spiritualitate și schimba unele principii de viață. Luna Nouă din Săgetător te ajută să găsești un nou loc de muncă.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Datorită lui Jupiter, zodia Leu realizează că orice pierdere trăită i-a adus, de fapt, un câștig. Astfel, va deveni mai optimistă, cu mai multă încredere în propriile forțe.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Fecioară/Ascendent Fecioară

Jupiter revine fix în sectorul relațiilor și aduce armonie în cuplu, plus șansa de a face progrese alături de partener. Pe de altă parte, Luna Nouă din Săgetător deschide noi orizonturi și vei observa că te înțelegi mai bine cu persoanele dragi.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Balanță/Ascendent Balanță

Vei avea un randament crescut la serviciu, faci progrese cu un proiect sau poate chiar ai curajul să schimbi locul de muncă, totul i se datorează lui Jupiter. Inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți. Pe scurt, îți merge foarte bine.

Horoscop zilnic, sâmbătă 29 octombrie

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Scorpion/Ascendent Scorpion

Se anunță zile bune pentru nativul Scorpion. Este o perioadă în care poți simți fluturi în stomac, iar dacă ai deja o relație serioasă, devii mai romantic și afectuos.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Săgetător/Ascendent Săgetător

Jupiter, care este guvernatorul tău, te va susține să te împaci cu familia. Vestea și mai bună este că primești sprijin de la aceștia, poate chiar un bun imobiliar. Unii nativi pot achiziționa sau vinde o locuință. Luna Nouă vine cu mult noroc, oportunități, progrese și dorință de evoluție spirituală.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Capricorn/Ascendent Capricorn

Capricornii vor deborda de optimism și empatie față de cei din jur. Astrele nu exclud să te împaci cu rudele și să iei niște decizii îndrăznețe. Totuși, Luna Nouă din Săgetător îți semnalează că trebuie să faci o pauză și să acorzi mai mult timp pentru tine, poate chiar pentru rezolvarea unei probleme medicale.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Vărsător/Ascendent Vărsător

Pentru Vărsători, Jupiter aduce oportunități de câștig. Eventual, poți primi un bonus sau recupera o datorie mai veche. Ai grijă, însă, la shoppingul compulsiv. Luna Nouă din Săgetător te ajută să faci progrese cu un proiect în care ești implicat.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022 Pești/Ascendent Pești

Zodia Pești are parte de-o perioadă în care poate face progrese considerabile în viața personală. Încearcă o îmbunătățire a stilului de viață, fă un detox spiritual de vicii și dependențe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...