Horoscopul lui Mihai Voropchievici pentru 15-21 iunie 2020. Schimbări majore pentru Săgetători

Madlen Moraru 15.06.2020, 13:54
Horoscopul lui Mihai Voropchievici pentru 15-21 iunie 2020. Schimbări majore pentru Săgetători

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce schimbări majore se vor produce în cazul Săgetătorilor. Numerologul a prezentat horoscopul pentru 15-21 iunie 2020. Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3.

Horoscopul lui Mihai Voropchievici pentru 15-21 iunie 2020. Schimbări majore pentru Săgetători

Berbec

Se anunță schimbări în săptămâna în care ne aflăm și pentru Berbeci. Acești nativi vor avea parte de un mic uragan în viața lor, dar nu trebuie să se îngrijoreze. Vor putea depăși chiar și perioadele mai tensionate dacă vor rămâne calmi și diplomați.

Taur

Taurii au nevoie de o nouă abordare în fața problemelor și momentelor care îi așteaptă. Vor fi nevoiți să schimbe tactica pentru că totul îi nemulțumește pe deplin. În aceste zile va avea parte de liniștea dorită pentru a face mai multe reflecții personale.

Gemeni

Gemenii au nevoie de o vacanță, iar pentru ei deja au început să se miște lucrurile. Au început să primească atât cadouri surpriză cât și sume importante de bani. Vor putea afla și vești bune de la rude sau apropiați.

Rac

Racii au mai multă nevoie de atenție în ceea ce privește semnele și mesajele pe care le primesc. În această săptămână le va fi favorabilă comunicare cu toți cei din jurul lor.

Leu

Pentru nativii Leu începe o perioadă de relaxare și deja se simt ca în vacanță.

Fecioară

Numerologul Mihai Voropchievici a mai anunțat la Antena 3 că Fecioarele au parte de o săptămână foarte bună, în care vor primi câteva cadouri pe măsură.

Horoscopul lui Mihai Voropchievici pentru 15-21 iunie 2020. Schimbări majore pentru Săgetători
Mihai Voropchievici a prezentat principalele previziuni astrologice pentru săptămâna 15-21 iunie 2020

Balanță

Balanțele pot avea parte de mici războaie, dar nu le pot câștiga dacă vor deveni prea vehemenți. Acești nativi vor învăța să facă mai multe compromisuri în următoarea perioadă.

Scorpion

Scorpionii pot întâlni pe cineva nou și special, deoarece sub semnul lor stă simbolul iubirii. Acești nativi pot să cunoască o persoană cu care să lege o idilă foarte pasională.

Săgetător

Săgetătorii au parte de foarte multe schimbări benefice în această perioadă. Le este recomandat să profite din plin de tot ceea ce le oferă viața în săptămâna 15-21 iunie 2020.

Capricorn

Capricornii au parte de o schimbare majoră în viața lor ce s-ar putea traduce și ca un salt major, la care cu siguranță nu se așteptau.

Vărsător

Vărsătorii pot căpăta o aură de mister în viitorul apropiat. Le este recomandat să fie mai atenți la familie și la cei mici.

Pești

Pentru Pești va exista ceva ascuns la orizont, de aceea trebuie să pornească această săptămână cu foarte mult optimism.

Urmăriți Impact.ro și pe