Horoscop făcut de Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 8-14 iunie 2020. Vărsătorii dau lovitura. Ce vești primesc celelalte zodii

Redacția IMPACT 07.06.2020, 15:50
Horoscop făcut de Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 8-14 iunie 2020. Vărsătorii dau lovitura. Ce vești primesc celelalte zodii

Previziunile astrale realizate de Mihai Voropchievici vin cu vești îmbucurătoare pentru nativii din mai multe zodii. Cum arată horoscopul runelor, realizat de celebrul numerolog, pentru săptămâna 8-14 iunie 2020? Astrele par a fi în favoarea noastră!

Horoscop  Berbec

Această săptămână va fi învăluită de mister pentru nativii din zodia Berbec. Ceste necunoscute vor aduce, însă, mai multe frustrări, pe care nativii le vor ține pentru ei.

Horoscop făcut de Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 8-14 iunie 2020
Horoscop făcut de Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 8-14 iunie 2020

Horoscop Taur

Este o săptămână dificilă din punct de vedere familial pentru că trebuie să îți consolidezi poziția în familie. S-ar putea să fie necesar să îți impui personalitatea și în societate, motiv pentru care trebuie să fii mereu pe poziții.

Horoscop Gemeni

Se dovedește a fi o săptămână bună, în care în sfârșit găsești un răspuns la problemele care te frământă.

Horoscop Rac 

S-ar putea să devii conflictual în această săptămână, însă cel mai important este să rămâi liniștit pentru că orice s-ar întâmpla, vei ieși învingător.

Horoscop Leu

Nativii din zodia Leu sunt sfătuiți să aibă mai multă răbdare. Ei vor ca mereu lucrurile să se întâmple imediat însă nu se poate, e nevoie de mai multă răbdare și înțelegere.

Horoscop Fecioară

După câteva mici întârzieri, va apărea în sfârșit belșugul și fertilitatea. Visele tale se vor împlini curând, ai încredere!

Horoscop Balanță

Urmează o serie de schimbări majore în viața ta pentru care o să trebuiască să fii pregătit. Important e să reții că aceste schimbări sunt benefice și trebuie îmbrățișate cum se cuvine.

Horoscop Scorpion

Ai mai mult grijă la ce spui, dar mai ales la cum spui pentru că te afli pe o pojghiță subțire.

Horoscop Săgetător

Urmează o săptămână în care vei comunica mai mult și vei transmite mai multe mesaje. Horoscop făcut de Mihai Voropchievici spune că din aceste mesaje pe care le transmiți, unul se va întoarce înspre bine asupra ta.

Horoscop Capricorn

Ești pregătit să începi o viață nouă. Vei avea parte de momente frumoase și revigorante în această săptămână.

Horoscop Vărsător

Vei avea parte de o săptămână excelentă, treci printr-o etapă de maturitate profundă care îți îmbunătățește calitatea vieții.

Horoscop Pești

Ia în calcul posibilitatea de a acționa după un alt plan. Se pare că cel pe care îl aveai planificat nu te va duce către câștig.

 

Urmăriți Impact.ro și pe