Horoscop zilnic, joi 29 decembrie 2022. Gemenii, emoții financiare. Zi importantă pentru zodia Fecioară

Stan Filon, Mihai Roșoiu 28.12.2022, 23:44
Horoscop zilnic, joi 29 decembrie 2022. Gemenii, emoții financiare. Zi importantă pentru zodia Fecioară

Horoscopul de joi, 29 decembrie a sosit și astrologii spun că totul este clar: până pe data de 18 ianuarie, Mercur se va afla în retrogradare în zodia Capricorn! Dar cum ne va afecta acest aspect? Ei bine, vor începe să apară probleme de comunicare, dar și un raționament ușor încețoșat. Tocmai de aceea sunt de evitat deciziile importante, care ne pot afecta pe viitor.

Horoscop zilnic, joi 29 decembrie 2022

Berbec

Horoscopul de joi, 29 decembrie, spune că Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și îți va cere o reevaluare profesională, atât a responsabilităților, cât și a direcției pe care te afli. Oricât de nemulțumit ai fi, nu lua acum decizii majore, ci doar analizează. Este posibil să apară tensiuni cu superiorii și de preferat ar fi să nu le lași să escaladeze.

Taur

Mercur retrograd îți cere să-ți reevaluezi principiile de viață, crezurile și să-ți revizuiești niște mentalități din cauza cărora stagnezi în evoluție. Unii nativi pot relua niște cursuri, în timp ce alții pot avea neplăceri legate de acte, probleme cu legea. Până pe 18 ianuarie nu este o perioadă bună pentru călătorii în străinătate.

Horoscop zilnic, joi 29 decembrie 2022
Horoscop zilnic, joi 29 decembrie 2022

Gemeni

Cu Mercur retrograd într-un sector al banilor și bunurilor materiale pot să apară probleme de natură financiară care să ceară reorganizarea bugetului comun. De asemenea, se întrevăd certuri și neînțelegeri cu partenerul din cauza unor cheltuieli. De reținut că până pe 18 ianuarie nu este o perioadă bună pentru a face investiții.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...