Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021. E vremea unui nou început pentru zodia Scorpion

Astrolog Roxana Lușneac 03.09.2021, 19:22
Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021. E vremea unui nou început pentru zodia Scorpion

Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021. Este momentul să lăsați fricile deoparte, căci astrele anunță un nou început pentru nativii Scorpion. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru închis și negru, iar numerele norocoase sunt: 4,13,23,33,41.

Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021 – Berbec

Astăzi poți să ajuți cu ușurință o persoană care are nevoie de sprijinul și de susținerea ta.Fie ce e vorba de familie sau de colegii de muncă, cercul social are nevoie de ține. E un moment potrivit să reiei legături pierdute în timp și să discuți oportunități de afaceri.

Taur

Astrele te ajută astăzi să te relaxezi și să petreci timp cu cei dragi. O surpriză plăcută poate veni din partea persoanei iubite sau a familiei, iar asta te va binedispune. Încearcă să nu te gândești la muncă mai mult decât trebuie.

Gemeni

Sectorul carierei poate fi ușor încercat în această perioadă, iar astăzi poți simți niște efecte care te afectează direct. Ai nevoie de mai multă liniște și odihnă pentru a putea gândi totul relaxat și pentru a putea găsi inspirația de care ai nevoie.

Rac

Astăzi poți trece prin multe detalii pe care mai târziu s-ar putea să nu ți le mai amintești. Încearcă să-ți faci o lista cu lucrurile pe care le ai de făcut încă de dimineață, pentru a nu uită ceva important.

Leu

Marte în sectorul financiar te pune astăzi în mai multe dileme, pentru că poate trebuie să faci niște investiții și nu ești sigur unde ar trebui să le plasezi. Trebuie să ai însă un pic de răbdare și să mai lași timpul să treacă deoarece graba strică treaba.

Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021 – Fecioară

Obiectivele tale financiare trebuie prioritizate, pentru că ai nevoie de un plan pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Începe să te organizezi mai bine, mai serios și să vezi exact ce de ai nevoie.Nu lasă părerile celor din jur să te influențeze.

Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021
Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021

Balanță

Nu-ți subestima puterea de a rezolva acele probleme care ți-au tot dat bătaie de cap în ultima perioada de timp. Analizează totul cu atenție, lasă să treacă o zi și după aceea trage concluziile salvatoare.Ai încredere în judecată ta.

Scorpion

Poate că a venit momentul să renunți la vechile obiceiuri și să-ți creezi altele noi, mai sănătoase, mai bune pentru sufletul și corpul tău. Locurile și oamenii care au o energie pozitivă te pot face să te bucuri de această zi.

Săgetător

Din punct de vedere al carierei se poate anunță un nou pas în evoluția ta. Schimbările pot veni rapid și Marte te ajută să-ți înving fricile pe care le ai legate de casă sau de familie. Cu cât ești mai motivat, cu atât frică trece.

Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021 – Capricorn

Mercur întră în casă carierei și a ambițiilor tale pe care nu ai reușit încă să ți le indeplinesti, iar asta te poate determina să iei niște decizii care te vor aduce fix acolo unde-ți dorești să fii. Din punct de vedere sentimental, ai nevoie să-ți creezi acasă acea stabilitate care te împlinește.

Vărsător

Muncă care te face fericit este cea pe care ar trebui să o alegi. Urmează-ți pasiunile, fii spontan și ia niște decizii care să-ți aducă împlinire și câștiguri în următoarea perioadă de timp. Mercur face aspect cu Saturn, ceea ce înseamnă că trebuie să îmbrățișezi darurile Universului.

Horoscop sâmbătă, 4 septembrie 2021 – Pești

Mercur în casă transformărilor te poate ajuta astăzi să-ți faci planuri noi care să-ți dea o altă energie, dar și să te organizezi mai bine pentru a putea începe un proiect nou. Investițiile financiare se pot dovedi de bun augur în acest moment.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...