Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Ce îi aşteaptă pe nativi în prima zi a anului

Astrolog Roxana Lușneac 31.12.2021, 17:19
Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Ce îi aşteaptă pe nativi în prima zi a anului

Prima zi a noului an vine cu vești importante pentru majoritatea nativilor din zodiac. Horoscopul de sâmbătă, 1 ianuarie 2022, dezvăluie ce le așteaptă pe zodii și care sunt cei mai norocoși dintre nativi. Cei care își doresc să își sporească șansele pot apela la culorile norocoase: auriu și alb, precum și la numerele norocoase: 3, 10, 11, 13, 24, 34.

Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Ce se anunță pentru prima zi a anului

Berbec

Oportunitățile din acest moment trebuie analizate cu atenție, pentru că vrei să intri în anul nou cu vise mărețe, dar realizabile. Aspectele zilei de astăzi te fac să foarte inspirat în alegerea angajamentelor.

Taur

Prima parte a zilei pare a fi pentru recuperare, mai ales dacă v-ați distrat aseară. Trebuie să aveți mai multă grijă de sănătatea voastră și poate chiar să luați o pauză de la socializare pentru a vă gândim mai mult la obiectivele pentru 2022.

Gemeni

Dacă sunteți singuri este posibil să fii cunoscut pe cineva interesant sau pur și simplu este vorba ca v-ați făcut noi prieteni. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a crește relații și pentru a scăpa de stresul acumulat în anul trecut

Rac

Astăzi te poți recupera foarte ușor și poți intra mai rapid în rutina ta. Luna te ajută în acest moment să creezi conexiuni valoroase cu cei din jur și chiar să faci anumite practici cum ar fi un masaj pentru relaxare.

Leu

Poți să te simți astăzi încă dispus să continui petrecerea de aseară sau pur și simplu să faci lucruri care îți fac plăcere în acest moment alături de cei dragi. Organismul îți poate da anumite semnale că trebuie să îți iei mai în serios sănătatea.

Fecioară

Dacă ai avut o petrecere aseară în locuința ta, acum e timpul să faci curățenie, iar din fericire este posibil chiar să ai ajutoare având în vedere Luna în Săgetător. Poți chiar să gătești ceva delicios și să te bucuri de restul zilei visând la cum va decurge următorul an.

Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie 2022
Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie 2022

Balanță

Aspectele actuale sunt foarte bune pentru tine, mai ales că îți aduce aproape oameni dragi cu care poate ai sărbătorit și aseară. Începutul de an 2022 se arată foarte bun din punct de vedere social și a interacțiunii cu cei din jur.

Scorpion

Chiar dacă anul 2021 a fost unul mai greu pentru tine, aspectele anului 2022 arată că trebuie să ai mai multă grijă de propriul suflet și chiar să te răsfeți. Dacă vrei să avansezi din punct de vedere profesional, momentul bun va veni cât de curând.

Săgetător

Aspectele actuale te fac să fii mai obiectiv asupra lucrurilor pe care ți le dorești de la 2022, mai ales că în 2021 ai învățat foarte multe lucruri. Folosește-ți energia pentru a-ți pune în gând obiective realizabile pentru anul care vine.

Capricorn

Încearcă să nu îți pui la îndoială foarte mult fericirea în acest moment, ce să îmbrățișezi noul an cu energie pozitivă. Apreciază tot ce ai în acest moment, număra-ți binecuvântările și nu te simți prost dacă vrei să te pui pe tine pe primul plan.

Vărsător

E un moment bun să explorezi lumea și să te bucuri de tot ceea ce îți pot aduce cei dragi în acest moment în viața ta. Odată ce ai terminat curățenia sau te-ai odihnit, încearcă să îți pui gândurile în ordine pentru anul care vine.

Pești

Dacă încă nu ți-ai pus în minte anumite obiective pentru 2022, acum e momentul să o faci datorită aspectelor astrale care îți aduc noroc. Fă-ți o listă, iar în același timp pune intenție divină în fiecare din punctele cuprinse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...