Horoscopul iubirii pentru 2022. Zodia care va avea parte de cea mai mare trădare. Va fi minţită şi înşelată

Ioana Bucur 31.12.2021, 11:25
Horoscopul iubirii pentru 2022. Zodia care va avea parte de cea mai mare trădare. Va fi minţită şi înşelată

Cu toții așteptăm cu nerăbdare experiențele și provocările ce ne vor ieși în cale în noul an, însă nu toate vor avea un impact pozitiv asupra vieții noastre. Horoscopul iubirii pentru 2022 are vești proaste pentru unii nativi care vor suferi cumplit din pricina persoanelor în care aveau cea mai mare încredere. Astrologii au dezvăluit care este zodia care va avea parte de cea mai mare trădare: minciuna și infidelitatea.

Horoscopul iubirii pentru 2022 – Zodiile care vor fi înșelate

Se anunță un an dificil, pe plan sentimental, pentru unii nativi. Horoscopul iubirii 2022 arată că trei zodii vor fi înșelate în următoarele 12 luni, soarta fiindu-le scrisă în stele. Venus retrograd ar putea aduce în viața unora parteneri din trecut, la fel și Mercur retrograd. Furia, resentimentele și chiar agresivitatea își vor face simțită prezența în viața de cuplu, aduse de Marte retrograd.

Balanță

Anul ce abia începe nu va fi unul prea bun pentru nativii Balanță. Tendința de a trece peste orice greșeală a partenerului sau partenerei de viață nu va face decât să le dea curajul să calce strâmb în relație, convinși că vor fi iertați.

În cazul în care se va întâmpla, nici nu ar trebui să se discute despre acordarea unei a doua șanse. Astrologii îi sfătuiesc pe acesti nativi să nu își arate suferința în fața celui care le-a trădat încrederea și să meargă înainte cu fruntea sus, fără să își piardă optimismul.

Horoscopul iubirii pentru 2022
Horoscopul iubirii pentru 2022

Horoscopul iubirii pentru 2022 – Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec, 2022 va fi despre carieră și evoluție pe plan profesional. În condițiile în care toată atenția și energia le vor fi canalizate în acel sector al vieții, este posibil ca persoana de acasă să se simtă neglijată și să fie tentată să calce strâmb, căutând atenție și afecțiune în alte părți.

Cu toate că o asemenea trădare nu trebuie iertată, Berbecii trebuie să înțeleagă că vina nu aparține unei singure părți. Este momentul să fie înțelepți și să plece de lângă cei care îi rănesc, pentru că furia și răzbunarea nu vor rezolva nimic.

Fecioară

Horoscopul iubirii pentru 2022 nu are vești bune pentru nativii Fecioară. Urmează 12 luni pline de oportunități de neratat pentru ei, unii putând să creadă chiar că și-au găsit adevăratul suflet pereche. Din nefericire însă, în momentul în care ne alegem greșit partenerii de viață, deznodământul nu este unul fericit.

Când vor fi în culmea fericirii, convinși că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții și că nimic nu îi poate doborî, vor afla că persoana de lângă ei i-a mințit și înșelat. Va fi încă o lecție care îi va ajuta să devină mai înțeleapți și vor înțelege de ce nu este bine să depinzi de alți oamnei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...