Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Zodia Taur trebuie să acționeze rapid

Astrolog Roxana Lușneac 23.11.2021, 21:33
Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Zodia Taur trebuie să acționeze rapid

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Zodia Taur trebuie să acționeze rapid. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și gri, iar numerele pe care cei care vor să aibă noroc ar trebui să le aibă în vedere sunt 6, 25, 30, 34 și 45.

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a lăsa resentimentele deoparte vizavi de anumite persoane cu care ai avut discuții în ultima perioadă de timp. Îți va face bine să lași energia care te blochează la o parte.

Taur

Dacă până acum ai tot amânat anumite treburi rămase restante, astăzi este o zi buna pentru a te mobiliza si pentru a trece la acțiune. Consultă-te împreuna cu persoana iubita asupra deciziilor care trebuie luate.

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021
Simboluri ale zodiilor

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Gemeni și Rac

Gemeni

Dacă un partener de afaceri sau un prieten s-a dovedit că nu merită încrederea ta, poate că nu mai trebuie sa-i oferi o altă oportunitate de a te dezamăgi. Trebuie să știi exact ce dorești și ce meriți.

Rac

Astăzi este o zi în care poți sa porți o discuție serioasă cu șeful sau cu un superior despre planurile de viitor pe care le aveți împreună. Nu ar strica să propui o mărire de salariu pentru onorariile tale.

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Leu și Fecioară

Leu

Nu ai încredere în prea mulți oameni din jurul tău în ultima perioadă de timp. Asta se poate datora fie experiențelor anterioare pe care le-ai avut, fie faptului ca ești în căutare de răspunsuri sau lămuriri.

Fecioară

Trebuie să vă mobilizați pentru a reuși să ieșiți din locul în care sunteți în acest moment din punct de vedere spiritual. Partenerul de viață se poate dovedi a fi un real ajutor, mai ales dacă îi solicitați asta.

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Balanță și Scorpion

Balanță

Partenerul de viață se poate dovedi a fi o persoana mai puternică decât credeați inițial vizavi de o situație limita prin care trece in acest moment. Empatia voastră si puterea de convingere pe care o aveți vă poate fi de ajutor.

Scorpion

Partenerul de viață poate să nu vă înțeleagă atitudinea în acest moment, iar asta se poate datora faptului ca nu sunteți foarte expliciți în legătură cu ceea ce credeți și simțiți. Comunicarea este cheia.

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Astrele vă susțin să reușiți în ceea ce vă propuneți, mai ales dacă sunteți deja implicați în proiecte interesante. Partenerul de viață poate sa va dea spre seara o veste bună.

Capricorn

Ceva nou poate să vină în drumul vostru astăzi sau în casa voastră, iar asta vă va da o energie pozitivă și optimism. Partenerul de viață va poate face ziua frumoasă.

Horoscop miercuri, 24 noiembrie 2021. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este o zi buna pentru a vă pune la cale planurile pentru viitorul îndepărtat și apropiat. Acolo unde aveți dubii, nu ezitați să întrebați un specialist. Vor veni și lucruri pozitive cât de curând.

Pești

Un membru din familia voastră are nevoie de ajutor si de susținere morală. Este important să vă faceți timp pentru cei dragi, pentru ca tot ajutorul pe care îl oferiți, vi se va întoarce înzecit. Vezi AICI care sunt cele mai sincere zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...