Horoscop marţi, 6 aprilie. Zodia care primeşte o veste importantă

Astrolog Roxana Lușneac 05.04.2021, 18:39
Horoscop marţi, 6 aprilie. Zodia care primeşte o veste importantă

Horoscop marţi, 6 aprilie. Nativii din Scorpion pot avea parte de vești importante de la cine se așteaptă mai puțin. Învață să apreciezi ceea ce ai deja. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu aprins și albastru deschis, iar numerele care aduc noroc sunt 5,12,19,21,29 și 33.

Horoscop marţi, 6 aprilie. Efortul va fi răsplătit pentru Tauri

Berbec

Trebuie să găsești o legătură și o modalitate să transformi ce gândești în realitate. Iubirea celor din jur te susține și te poate ajută în anumite momente, dar doar sfaturile lor luate în considerare îți pot fi cu adevărat de folos.

Taur

Jupiter îți pune în casă carierei înțelepciunea, dar și oportunitățile de care ai nevoie. De la vis la realitate e doar un pas, numai că trebuie să faci și tu un efort pentru asta.

Gemeni

Poți simți un conflict între ce dorește inima ta și ce vrea mintea ta. Apelează la partea ta logică mai mult decât la cea sentimentală, dar și la instinct.

Horoscop marţi, 6 aprilie. Acceptarea de sine pentru nativii din Rac va veni la pachet cu putere

Rac

Pentru  o stare  mai bună de spirit, încearcă să nu te judeci singur mai mult decât trebuie.  Acceptă-ți atât punctele forte cât și cele slabe, deoarece acest lucru îți va da putere să mergi spre viitor mai  sigur  de tine.

Leu

Anumite detalii se pot pierde în interpretarea  făcută de ține situațiilor. Încearcă să vezi lucrurile  și din perspectiva celor din jur, pentru că experiențele lor îi fac să analizeze diferit  și să reacționeze altfel de cum te-ai fi așteptat.

Fecioară

Deciziile înțelepte și inteligente sunt cele care te vor  ajuta să faci în viitor bani, nu doar cele muncite până la epuizare. Folosește-ți intuiția și da un pic timpului timp că restul lucrurilor să se așeze și de la sine.

Horoscop marti, 6 aprilie. Fortarea limitelor va aduce un castig Balantelor
Horoscop marti, 6 aprilie. Fortarea limitelor va aduce un castig Balantelor

Horoscop marţi, 6 aprilie. Forțarea limitelor va aduce un câștig Balanțelor

Balanță

Casă a 9-a te  poate face mai spiritual, dar și mai îndrăzneț în iubire.  Poți încerca să faci lucruri noi  sau să-ți forțezi limitele și să ieși din zona de confort. Astăzi poți lucra la relația actuală pentru că ea să devină și mai puternică.

Scorpion

Veștile pot veni astăzi de la distanță, inclusiv dintr-un capitol încheiat de mult în viață ta. Ele nu sunt neapărat bune, dar nu te afectează direct, iar de aici trebuie să fii recunoscător pentru ce ai și să apreciezi.

Săgetător

Atunci când îți dorești ceva cu  adevărat  ai toate șansele  să și reușești, mai ales dacă ești persuasiv și nu te lași distras de la propriile tale credințe și idei. Acțiunile tale spun mai mult decât cuvintele astăzi.

Horoscop marţi, 6 aprilie. Capricornii pot exagera uneori

Capricorn

Ai nevoie să simți că îți protejezi propriile sentimente de ceilalți, de aceea tinzi în ultimul timp să ascunzi mai multe lucruri, pentru că dacă le expui simți că poți fi  rănit. Este posibil să exagerezi un pic, mai ales atunci când vine vorba de oamenii care te  cunosc cel mai bine.

Vărsător

Libertatea  nu te ajută în acest moment, deoarece pe de altă parte ai cheltuieli și responsabilități pe care trebuie să ți le asumi. Dacă te organizezi bine, vei reuși să faci față cu brio.

Pești

Casa a două arată faptul că astăzi trebuie să-ți vezi prioritățile și să  accepți provocările pe care cei din familie  sau șefii ți le dau. Poți descoperi variante  noi de rezolvări chiar într-un moment de liniște sau ideile  bune pot veni natural  datorită inteligenței native.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...