Horoscop marți, 20 iulie. Balanțele au parte de o zi neobișnuită

Astrolog Roxana Lușneac 19.07.2021, 19:13
Horoscop marți, 20 iulie. Balanțele au parte de o zi neobișnuită

Horoscop marți, 20 iulie. Balanțele au parte de o zi neobișnuită. Culorile norocoase ale zilei sunt :alb și galben. De asemenea, numerele norocoase ale acestei zile sunt: 2, 13, 21, 22, 32, 34. Toate amănuntele despre horoscop, în articolul de mai jos.

Horoscop pentru ziua de marți, 20 iulie. Ce se întâmplă cu balanțele în această zi

Horoscop marți, 20 iulie. Balanțele au parte de o zi neobișnuită. Toate amănuntele despre horoscopul fiecărei zodii, în rândurile următoare.

Berbec

Încercați astăzi să păstrați echilibrul între viața personală și cea profesională, deoarece din ambele părți puteți primi multe solicitări. Șefii, colegii sau clienții sunt cei care va cer ajutorul, iar pe de altă parte familia așteaptă să faceți o activitate împreună. Limitați-va la ce simțiți că puteți face.

Horoscop marti 20 iulie 2021
Horoscop marti 20 iulie 2021

Taur

Astăzi este posibil să rezolvați o problemă legată de aparatură de acasă, de electricitate sau chiar de sistemul de alimentare cu apă. Încercați să nu intrați în discuții contradictorii cu partenerul de viață sau chiar cu un vecin. Unele lucruri trebuie ajustate, reparate și așa stați liniștiți.

Gemeni

Astrele vă pot ajuta astăzi să vedeți oportunități acolo unde ceilalți nu o fac. Aveți totuși grijă ce mailuri trimiteți și cui, pentru că se pot creea foarte ușor confuzii minore, dar destul de neplăcute. Orice lipsa a comunicării corecte, va atrage solicitarea explicațiilor din cealaltă parte.

Rac

Astăzi este o zi interesantă pentru a trece peste niște reguli, pentru a sparge niște tabuuri și parcă îți place acest lucru. Aspectul de pe casă banilor te poate influență să investești în anumite afaceri sau anumite surse de câștig rapid.

Leu

Casa resurselor este cea la care lucrezi în acest moment și parcă ai vrea să realizezi cât mai multe lucruri într-un timp foarte rapid. Ai grijă astăzi să nu-ți încalci promisiunile sau să nu încerci să ascunzi adevărul.

Fecioară

Deși ai impresia că știi exact ceea ce persoana iubită sau colegii gândesc, totuși ești la o distanță considerabilă de adevăr. Cel mai indicat este să comunici deschis și să nu îți închizi gândurile și sentimentele, doar pentru că nu te simți confortabil.

Balanță

Energia zilei de astăzi te ajută să vezi lucruri mărețe pentru tine în viitor și parcă ești gata să cucerești lumea.  Gândește-te le efortul și la muncă pe care ai depus-o până acum, dar și la faptul că meriți din plin tot ce e mai bun.

Scorpion

Universul este de partea ta, iar gândurile tale de astăzi sunt că o comunicare deschisă cu acesta.  Din punct de vedere al carierei trebuie să iei niște decizii riscante, dar ghidarea divină îți este alături.

Săgetător

Casa spiritualității te face să fii mai conștient că niciodată de moștenirea genetică și energetică pe care tu o reprezinți. Parcă  începi să devii mai încrezător în tine, în cine ești și în ceea ce ai de oferit lumii întregi.

Capricorn

Vă gândiți destul de serios la cum trebuie să faceți pentru a scapa de ceea ce este negativ și de ce va blochează pentru a ajunge acolo unde va doriți.Partenerul de viață este cel care va poate da idei creative, dar și susținerea de care aveți nevoie.

Vărsător

Simți cum ești pus la încercare de lucrurile care se întâmplă în viață ta în acest moment, iar tu ești într-un plin proces de evoluție și transformare. Ai putea să întâmpini niște frici legate de comunicare, iar pentru a reuși să treci peste ele trebuie să nu te mai iei atât de în serios.

Pești

Ultimul lucru pe care ți-l dorești să-l faci astăzi este să lucrezi și să îți pui energia în lucrurile pe care le faci în mod normal  zi de zi. Ai nevoie de o vacanță, de mai multă liniște și poate chiar de oameni noi în jurul tău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...