Horoscop marți 17 august 2021. Vin banii pentru cei din zodia Capricorn

Astrolog Roxana Lușneac 16.08.2021, 20:26
Horoscop marți 17 august 2021. Vin banii pentru cei din zodia Capricorn

Horoscop marți 17 august 2021. Vin banii pentru cei din zodia Capricorn, Culori norocoase ale acestei zile sunt: albastrul deschis și roșu, iar numerele norocoase sunt: 3, 12, 20, 32, 40.

Horoscop pentru ziua de marți 17 august 2021. Se anunță bani pentru cei născuți sub zodia Capricorn

Astrologul Ruxandra Lușneac a făcut horoscopul zilei de 17 august 2021. Ce se întâmplă cu fiecare zidie în parte, vedeți în rândurile de mai jos.

Berbec

Nu ezita să pui întrebări acolo unde simți că nu ești stăpân pe situație, deoarece cei  din din jur pot avea o părerea obiectivă. Intră în contact cu oamenii pe care îi admiri, experimentează ceea ce vine nou în drumul tău.

Roaxana Lușneac a facut horoscopul pentru ziua de 17 august
Roaxana Lușneac a facut horoscopul pentru ziua de 17 august

Taur

Mercur îți aduce creativitate, iar Marte îți dă curajul pentru a pune în aplicare ideile pe care inspirația ți le oferă astăzi. Renunța la principiile rigide și permite-ți să găsești modalități frumoase și originale de a te exprima.

Gemeni

Lista ta de lucruri  pe care trebuie să le faci este una destul de mare, dar trebui să-ți asculți și intuiția și să lași Universul să te ghideze. Semnele vin ușor dacă ești atent și deschis să le asculți.

Rac

Astăzi poți să te gândești mai mult la bunurile care-ți lipsesc, dar cumva ești fericit că nu ai luat decizii pripite. Universul îți poate pregăti un cadou cât de curând, tocmai pentru a ai reușit să-ți ții în frâu dorințele.

Leu

Norocul și astrele sunt de partea ta, deci nu stă în spate doar pentru că nu reușești să-ți aduni toate ideile, ai încredere că te vei descurcă în orice problema la momentul la care această vine. Deciziile importante trebuie luate.

Fecioară

Încearcă să te axezi pe lucrurile pe care ți le-ai propus încă de ieri și să rămâi în grafic, pentru că altfel tinzi fie să te aglomerezi și să nu mai reușești să faci nimic, fie să progresezi încet. Fă totul într-un mod relaxat, fără stres și îți va merge bine.

Balanță

Meditația, relaxarea sau cel puțin câteva exerciții de respirație te-ar ajută astăzi să te simți mai bine. Încearcă să eviți invesțiile financiare pe care în acest moment nu ți le permiți. Ia totul spre analiză că fiind opțiuni de viitor.

Scorpion

Ai o prezența care impune respect și cei din jur simt asta, atuurile tale te vor ajută mai ales dacă astăzi trebuie să negociezi ceva important sau să-i convingi pe anumiți oameni să facă așa cum îți dorești tu. Relația cu partenerul de viață este una bună, mai ales că ați reușit să ajungeți la un compromis.

Săgetător

Dacă va pregătiți pentru în interviu, un examen sau o întâlnire importantă, astrele va susțin și va ajută să aveți acel ceva de care este nevoie pentru a obține rezultate pozitive. Din punct de vedere financiar ar trebui să începeți să stați mai bine.

Capricorn

Deși suntem în a două zi a săptămânii, asta nu înseamnă că gândul tău stă la muncă, ci mai degrabă la concediu, la odihnă și la lucrurile care te bucură. Relația cu persoana iubită este favorabilă, iar o reușită financiară este pe drum.

Vărsător

Încercați să evitați astăzi energiile negative și oamenii care fie doar se plâng, fie vă fac pe voi să va simțiți ciudat. Aveți nevoie doar de lucruri frumoase, de liniște  și știți exact unde să o găsiți. Din punct de vedere financiar, veți găsi soluții pentru a va extinde activitatea curând.

Pești

Ține distanță de persoanele pe care nu le simți a avea o energie pozitivă și ocupă-te mai mult de treburile tale.  Rugăciunea, meditația și yoga te pot ajută să-ți relaxezi spiritul și mintea, iar asta te va ajuta și să treci mai ușor peste tot ce înseamnă obstacol.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...