Horoscop luni, 21 iunie. Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic. Ce se întâmplă cu Săgetătorii

Astrolog Roxana Lușneac 20.06.2021, 18:47
Horoscop luni, 21 iunie. Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic. Ce se întâmplă cu Săgetătorii

Horoscop luni, 21 iunie. Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic în această zi. Culorile norocoase sunt albastru deschis, alb și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt: 3, 14, 23, 30 și 34.

Horoscop luni, 21 iunie. Unele conflicte din trecut nu îi dau pace unei zodii

Berbec

Micul benefic este de partea voastră și parcă începeți să vedeți lucrurile bune din situațiile prin care treceți. Relațiile bune se pot dezvolta atât cu partenerul de viață, cât și cu prietenii sau colegii. Important este să gândiți pozitiv.

Taur

Anumite conflicte din trecut nu vă dau pace sau a venit momentul în care să rezolvați ceva ce nu mai suportă amânare. Pe de-o parte Marte vă încurajează să luați atitudine, pe de altă parte Saturn vă sfătuiește să începeți să vizualizați ce v-ați dori să realizați în viitor și să lăsați trecutul în urmă.

Horoscop luni, 21 iunie. Nativii Leu nu pot fi multumiti de nimic
Simboluri ale zodiilor

Horoscop luni, 21 iunie. O zodie trebuie să aibă răbdare

Gemeni

Nu tot ce v-ați propus până acum s-a realizat și cumva vreți să faceți o schimbare pentru că doar așa simțiți că veți reuși să evoluați. Deși vă este peste mână sau nu vă convine, trebuie să aveți răbdarea și persuasiunea necesară.

Rac

Pe de-o parte sunteți restricționați din anumite puncte de vedere să faceți ce vă doriți cu adevărat, iar pe de altă parte intuiția vă sfătuiește să acționați în interesul vostru și al familiei. Unele lucruri trebuie rezolvate și lămurite, pentru că altfel nu puteți trece la nivelul următor.

Horoscop luni, 21 iunie. O zodie poate începe să construiască ceva important

Leu

Nimic nu vă poate mulțumi cu adevărat, mai ales dacă cerințele pe care le aveți sunt la un standard destul de înalt. Încercați să intuiți cum gândesc sau simt cei din jur, pentru că doar așa veți găsi metodă optimă de abordare a situațiilor pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Fecioară

Dacă ești gata de un nou început sau chiar să accepți o responsabilitate mai mare, astăzi poate fi ziua în care începi să construiești ceva important. Trebuie însă să îți dai și tu interesul și te sfătuiești cu cei dragi.

Horoscop luni, 21 iunie. O zodie începe să se simtă mai plină de energie

Balanță

Atunci când ai grijă de tine și de sufletul tău, lucrurile grele și apăsătoare devin mai ușor de dus și te simți mai plin de energie. Cei din jur sunt impresionați de evoluția ta, iar oportunitățile îți pot apărea în cale cât de curând.

Scorpion

Înțelepciunea vine odată cu experiență, iar astăzi tu poți fi un foarte bun elev în a învăța lucruri noi pe care nu le-ai fi putut asimila în alte circumstanțe. Discuțiile de acasă legate de locuința sau de o schimbare, trebuie luate în serios.

Horoscop luni, 21 iunie. O zodie are nevoie de o alegere făcută cu sufletul

Săgetător

Astăzi trebuie să alegi cu înțelepciune, pentru că în unele situații nu poți avea și dreptate și să fii și fericit. Alege cu sufletul și nu cu orgoliul varianta care te face pe tine să te simți cel mai bine.

Capricorn

Nu uitați că cel mai bine funcționați atunci când aveți în jur persoane care vă încarcă cu energie pozitivă și alături de care puteți colabora eficient. În alianțe de orice fel sunteți mai puternici, mai ales când și partenerul de viață vă susține.

Horoscop luni, 21 iunie. O zodie trebuie să fie preventivă

Vărsător

Intenționați să vă faceți niște planuri pentru perioada care vine, iar pe de-o parte trebuie să fiți practici, dar trebuie să vă și distrați sau relaxați. Soluția cea mai bună este să găsiți o modalitate de a îmbina ambele variante.

Pești

Deși Mercur a ieșit din mersul retrograd, încă vă mai poate da bătăi de cap în următoarele zile, iar astăzi trebuie să fiți cât se poate de preventivi în a verifica fiecare act pe care îl semnați, în a transmite corect mesajele și în comunicarea atât cu colegii de serviciu, cât și cu partenerul de viață.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...