Doi tineri au vrut să-și salveze relația, așa că s-au legat cu cătușe unul de altul. Ce s-a întâmplat cu ei după 123 de zile

Ana Anitoiu 19.06.2021, 23:56

Doi tineri din Ucraina au luat o decizie inedită de Ziua Îndrăgostiților, într-o încercare disperată de a-și salva relația de cuplu. S-au legat cu cătușe unul de altul și au rămas așa timp de 123 de zile. Iată ce au hotărât la finalul experimentului și ce au aflat pe parcursul lui.

Împreună, încătușați, pentru 123 de zile

Cei doi tineri ucraineni, Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova, se săturaseră să se tot despartă și să se tot împace, așa că s-au legat unul de altul cu cătușe, ca o ultimă posibilă soluție pentru ca relația lor să nu se încheie definitiv.

De Ziua Îndrăgostiților, cei doi și-au pus cătușele și au început să împărtășească experimentul lor pe rețelele de socializare, unde au atras atenția multor oameni. Tinerii au făcut totul împreună, de la cumpărături până la pauze de fumat. Au folosit pe rând dușul și toaleta.

Doi tineri au vrut sa-si salveze relatia, asa ca s-au legat cu catuse unul de altul. Ce s-a intamplat cu ei dupa 123 de zile
Alexandr Kudlay si Viktoria Pustovitova, la cumparaturi

Ce s-a întâmplat cu relația lor după cele 123 de zile

La finalul experimentului, rezultatul nu a fost cel dorit. Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova au renunțat nu doar la cătușe, ci și la relația lor. Tânăra, o cosmeticiană în vârstă de 29 de ani, a spus că deși au fost împreună fără pauză, a simțit că partenerul ei nu îi acorda atenție.

“Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta”, a spus ea, precizând că i-a lipsit mult spațiul personal pe durata experimentului.

De cealaltă parte, tânărul, un agent de vânzări auto în vârstă de 33 de ani, și-a dat seama că nu se aseamănă deloc cu femeia care era lângă el. ”Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi”, a fost concluzia lui, menționând că nu regretă că a făcut experimentul, deoarece acesta i-a ajutat să descopere adevărul inconfortabil.

Ce vor face tinerii cu cătușele pe care le-au purtat

Cei doi tineri din Ucraina au fost descătuşaţi în faţa camerelor de filmare ale televiziunilor din această țară, după ce au devenit celebri cu experimentul lor. La eveniment a fost prezent şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din acest stat, care a spus că niciun cuplu din lume nu ar fi făcut vreodată ceva asemănător.

După despărțire, Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au înțeles, totuși, în privința unui lucru. Cei doi tineri din Ucraina au hotărât să vândă cătuşele pe care le-au folosit la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI