Horoscop luni 17 mai. Capricornii simt că sunt iubiți de cineva de sus

Astrolog Roxana Lușneac 16.05.2021, 19:09
Horoscop luni 17 mai. Capricornii simt că sunt iubiți de cineva de sus

Horoscop luni 17 mai. Nativii din Capricorn par să beneficieze de o inspirație divină, având în vedere că susținerea vine din toate părțile. Culorile norocoase ale zilei sunt alb si verde deschis, iar numerele care aduc noroc sunt 2, 12, 24, 33 și 36.

Horoscop luni 17 mai. Atitudinea trebuie păstrată pe diplomație

Berbec

Marte vă face să abordați lucrurile care se întâmplă astăzi destul de direct și evitați să pierdeți timpul. Oamenii din jur pot percepe această atitudine fiind un pic agresivă, deci nu uitați de diplomație.

Taur

Micul benefic vă dă optimism și vă ajută  să vedeți lucrurile dintr-o perspectiva frumoasă, care va aduce multe câștiguri pe viitor. Trebuie doar să comunicați eficient cu cei din jur.

Gemeni

Saturn  vă îngreunează procesul prin care treceți si cumva parcă vă tot aduce situațiile din trecut sau nu vă lasă sa evoluați până nu arătați că v-ați învățat lecția.

Horoscop luni 17 mai
Horoscop luni 17 mai. Familia se afla pe un loc important

Horoscop luni 17 mai. Familia se află pe un loc important

Rac

Familia  si conexiunea cu cei dragi sunt foarte importante în acest moment, deoarece aceste lucruri sunt cele care vă susțin pe voi și vă dau încredere să continuați sa mergeți pe un drum important pentru voi.

Leu

Comunicare cu cei din jur trebuie sa fie una productivă, mai ales ca mercur vă ajută să vă deschideți mai ușor și să explicați tot ce vă interesează.

Fecioară

Unele dorințe pot fi îndeplinite pe moment, iar pentru altele trebuie să mai aveți răbdare.  Faceți fapte bune si creați-vă o karmă pozitivă pentru viitor, ajutați-i pe cei dragi in dilemele lor.

Horoscop luni 17 mai. Nu este un moment prielnic pentru asumarea riscurilor

Balanță

Ai pe cineva în spatele tău care știi că te va ajuta orice s-ar întâmpla, iar acest lucru îți dă putere. Nu îți asuma riscuri mai mari decât poți duce în acest moment.

Scorpion

Marele benefic Jupiter te ajută să vezi lucrurile mai înțelept decât o făceai în trecut, iar asta îți poate arăta unde s-a produs o eroare sau unde ai fost ghidat greșit.

Săgetător

Nodul sud te face să fii un pic mai delăsător atunci când vine vorba de propria persoană sau propriile bucurii si te face să pui accent mai mult pe ce îi face pe ceilalți fericiți.

Horoscop luni 17 mai. Se anunță o evoluție pe planul carierei

Capricorn

Ai o inspirație divină în tot ceea ce faci si parca ești susținut mai mult ca de obicei. Cineva acolo sus te iubește si  vrea să te ajute, iar asta îți prinde bine.

Vărsător

Cariera este importanta pentru voi in acest moment si venitul pe care îl încasați lunar, iar aici sunteți motivați să evoluați si să reușiți.

Pești

Liniștea voastră este importantă în acest moment si tocmai de aceea este mai greu de găsit. Poate că a venit momentul în care să vă gândiți la o vacanță într-o zona calda si cu mult soare. Măcar în gând deocamdată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...