Horoscop complet, pentru tot 2021, zodie cu zodie. Norocoșii și ghinioniștii anului

Astrolog Roxana Lușneac 14.01.2021, 17:08
Horoscop complet, pentru tot 2021, zodie cu zodie. Norocoșii și ghinioniștii anului

Horoscop complet 2021. Astrolugul Roxana Lușneac ne-a dezvăluit ce surprize, plăcute sau mai puțin plăcute, au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Se anunță un an ca o gură de aer curat pentru unii nativi, însă nu toți vor avea parte de reușite, fie că vorbim despre sănătate, relații sau probleme de ordin material sau profesional. Află cine sunt norocoșii și ghinioniștii anului.

Horoscop complet 2021 – provocări pentru câțiva nativi. Roxana Lușneac vine cu previziunile complete

Horoscop complet 2021 – Berbec

După o perioadă de 1 -2 ani în care astrele efectiv v-au testat, v-au făcut să treceți prin lecții la care nu v-ați fi putut gândi înainte, în sfârșit în 2021 veți putea respira ușurați. Începutul anului e destul de haotic, mai ales în legătură cu banii și finanțele. Parte bună este că aveți de câștigat, iar asta înseamnă că trebuie să va faceți și niște economii. Primăvară și Toamna vă sunt favorabile din punct de vedere al carierei. Dacă căutați răspunsuri sau o rezolvare, o promovare, acum dorințele voastre pe care le-ați păstrat ascunse în suflet se pot adeveri.

Saturn și Jupiter vă ajută să primiți anumite recompense în acest an, mai ales că le meritați din plin. Casa a 11-a este a câștigurilor, a imaginii personale, a câștigurilor prin recompensă. Toate aceste lucruri se vor întâmpla totuși sub supravegherea lui Saturn, ceea ce înseamnă că va vă dă șansa să va gândiți foarte clar la ce dorințe aveți înainte ca acestea să se îndeplinească.

Unii din voi veți începe să învățați de la anumiți membrii din familie lucruri pe care aceștia le știu foarte bine, dar care nu v-ar fi interesat niciodată înainte. Alți nativi din zodia berbec acum găsesc o ușă de a evada cumva dintr-o situație în care au tot stat în ultimul timp, iar asta o pot face sub o îndrumare sau o susținere unui benefic sau a unei persoane iubite. Acei berbeci care își doresc să evolueze din punct de vedere al carierei acum își pot găsi mentori sau persoane cu funcții importante care să-i susțină în ceea ce își doresc. Anumite proiecte pot fi dezvoltate împreună cu familia sau cu rude apropiate deoarece casa a 3-a este cea care stimulează relațiile și comunicarea cu cei apropiați. În sfârșit, 2021 te face să atragi oamenii potriviți la momentul potrivit. Important este să îți dai și tu interesul și să mergi înainte, ieșind cumva din zona în care erai până acum obișnuit să fii.

Horoscop complet 2021 – Taur

Aveți multe așteptări de la ceilalți, dar în primul rând de la propria persoană. Tindeți să fiți destul de emoționali, să puneți mai mult la suflet. Anumite blocaje sau supărări care s-au întâmplat în 2020 au nevoie de timp pentru a se rezolva sau vindeca. Comunicați eficient cu cei din jur, explicați ce simțiți și de acolo lucrurile vor începe să se miște într-o direcție pozitivă. Un eveniment care se întâmplă undeva la 800 de ani vine într-o conjuncție incredibilă sivă ajută ca începând cu acest an să va stabiliți rolul vostru în societate pentru următorii 20 de ani. Cei mai avantajați tauri sunt acei dintre voi care își doresc să facă ceva pentru masele mari de oameni, pentru societate, iar proiectele lor implică pe lângă câștiguri o intenție curată și frumoasă de a ajută.

Acest an va fi foarte bun pentru cei care vor să înceapă noi proiecte în carieră și care au înțeles care este chemarea lor. Unii vor reuși imediat, alții vor avea nevoie de timp pentru a putea să ajuga unde își doresc. Este de reținut faptul că toți Taurii vor fi cumva testați de către Univers pentru a-și demonstra puterea de a intra în această nouă etapă, așa că este posibil să întapinați niște situații mai puțin plăcute înainte de a face marea schimbare. Dacă în 2020 conjuncția Saturn și Jupiter v-a trecut prin experiențe de trezire spirituală( în apropiere sau depărtare), acum această conjuncție vine în casă a 10-a, ceea ce înseamnă dezvoltarea carierei.

Perioada 21 februarie -13 aprile, marte și nodul nord vin în harta ta și îți dau energie pentru a face multe schimbări. Încercați să vă canalizați această energie productiv, fără a strica relații din viață voastră doar pentru că tindeți să fiți ceva mai agresivi în atitudine. Diplomația vă va ajuta să treceți peste neplăceri. În primăvară și în toamna aveți o predispoziție bună spre a învață lucruri, pentru a evolua cumva într-o direcție. Relația cu tatăl sau cu o figură masculină a copilăriei acum își caută împăcarea, vindecarea și trebuie să călătoriți sau să renunțați la orgoliu pentru a face pace. Veți călători mai mult în acest an decât în cel anterior, iar din aprilie, mai și iunie veți avea împliniri legate de carieră și beneficii. Anumite oportunități vor apărea în drumul vostru.

Nu în ultimul rând vreau să menționez că 2021 este un an care va testa relațiile, iar dacă sunteți cu adevărat compatibili cu partenerul de viață veți descoperi împreună lucruri noi care va vor ajută să va sudați relația și mai armonios. Dar dacă anumite compromisuri au fost făcute cu îndoieli sau există o lipsa a armoniei, acolo lucrurile vor cădea tocmai pentru a face loc unei schimbări spre mai bine.

Gemeni

În ultimii ani ați avut de-a face cu anumite evenimente care v-au transformat și v-au făcut să înțelegeți cine sunteți cu adevărat. V-ați înfruntat emoțiile, fricile, iar asta v-a ajutat să vă dezvoltați și să va regăsiți în momentul de față mai evoluați, mai înțelepți. Diamantele iau naștere sub presiune și timp, la fel și voi ați trecut în ultimii ani prin niște încercări pentru a scoate la iveală partea prețioasă care există în interiorul vostru.

Dacă înainte erați mai zapaciti sau vă plăcea să va jucați mai mult cu vorbele și acțiunile voastre, Saturn v-a adus într-o stare de spirit în care ați început să cunoașteți cu adevărat cine sunteți și să schimbați abordarea pe care o aveți vizavi de viață și de oameni. Anul 2021 vă ajută în acest proces de evoluție, iar pentru unii din voi va aduce fie un copil sau o căsătorie, fie un nou proiect împreună cu cineva drag. Unele acte trebuie făcute, fie că e vorba de moșteniri, partajari. Poate ați amânat de mult această schimbare, iar acum a venit și momentul ei.

Casă spiritualității și a călătoriilor se activează pentru următorii ani, iar asta îi va face pe unii din voi să își schimbe locuința, țară sau chiar continentul unde se află. Oricare schimbare va fi făcută, această este menită să fie în armonie cu energia voastră actuală, lăsând în spate ce e negativ și ce v-a făcut să ajungeți la maturitatea actuală.

Horoscop complet 2021 – Rac

Conjuncția Saturn Jupiter este cea care definește următorii voștri 20 de ani și aceasta vă da în 2021 indicii despre ce urmează să se întâmple în viață voastră. Casă a 8-a este cea pusă în evidență în acest an pentru voi și asta înseamnă renașterea asemenea păsării Phoenix, transformări, finanțe, împrumuturi.

Sectorul financiar este unul foarte important și Saturn vă aduce forța să munciți și să va îndepliniți obligațiile. Februarie, Iunie și Decembrie sunt luni importante pentru progresul vostru. Aici aveți parte de niște influențe a unei energii care vă ajută să evoluați cumva, important este să va adaptați acestor schimbări și acestor idei. Lucrurile vor merge încet și bine pentru că este important să îți iei timpul tău pentru a învăța și pentru a te adapta noilor reguli. Jupiter este cel care va aduce norocul atunci cand vine vorba de contracte importante sau va ajută să faceți un parteneriat de afaceri in vara sau cel tarziu in toamna. Puteți avea noi idei, noi planuri mărețe și acestea se pot concretiza. Cumva Saturn va poate face totuși destul de rezervați având în vedere deciziile majore, dar acestea trebuie făcute progresiv pentru a nu trebui să luați riscuri mari.

Toate aspectele anului 2021 vă ajuta și va pot aduce oportunități sau oamenii de care aveți nevoie, chiar dacă inițial ați ezitat. Aspectul din Pești în harta voastră arată că trebuie să va dezvoltați simțul puterii personale și cel al comunicării pentru a putea să va faceți afirmați și să luptați pentru ce și cât meritați. Important nu e doar să ieșiți în evidență, ci să o faceți cu șarm și cu mult curaj, pentru că acum puteți începe ceva ce nu v-ați fi gândit niciodată că veți face. În 2021 anumite blocaje emoționale trebuie scoase din sufletul vostru, unele evenimente trebuie uitate, iar unii oameni trebuie acceptați așa cum sunt sau iertați. Fiecare om este perfect în felul sau, iar tu în acest an trebuie să ieși de sub ,,carapacea’’ ta confortabilă să lupți pentru ce meriți.

Horoscop complet 2021
Ce zodii vor fi cele mai norocoase în 2021

Leu

A fost un an deosebit, iar asta v-a făcut să vedeți viața cu alți ochi. Acum va doriți altceva, vreți să ieșiți din normal făcând lucruri extraordinare. Carieră este un subiect puternic influențat în 2021, mai ales că de acolo vreți să aveți cele mai mari realizări, iar pe de altă parte va doriți să aveți timp să va bucurați de ele. Posibil că în 2020 să fi avut o revelație în care v-ați dat seama că este important să va apreciați viață și ați început să vedeți asta diferit. Dezvoltarea spirituală este cea care v-a făcut să gândiți altfel, iar din punct de vedere emoțional căutați să va găsiți un echilibru. Saturn și Jupiter vin în sectorul sănătății voastre, iar pentru unii din voi va fi destul de frustrant deoarece că va trebui să învățați respectați niște reguli clare pentru a fi bine. Unii Lei au de făcut o operație pe care au amânat-o de mult, iar cei mai norocoși dintre nativi vor fi obligați să lucreze la dezvoltarea sistemului lor imunitar.

Cei care sunt singuri își doresc în continuare libertatea și vor avea tendința să caute acest lucru chiar dacă universul le va da opțiuni sentimentale. !! În cazul în care chiar va doriți o familie, aveți grijă la atitudine și stăpâniți-va instinctele. Leii căsătoriți vor avea multe momente frumoase, iar relația cu cei mici va necesita impunerea unor reguli și activități noi. Sectorul mamei voastre, a figurii materne, a emoțiilor moștenite de la această este unul care este și el evidențiat, mai ales că sub acest aspect este foarte important să învățați să vă controlați gândurile, emoțiile sau trăirile. Învață să gândești pozitiv chiar și atunci când plouă, deoarece vor veni și zile cu soare.

Horoscop complet 2021 – Fecioară

Anul 2020 a adus în viață voastră multe schimbări neașteptate, iar asta cumva v-a motivat să va depășiți într-un fel limitele. Pe de altă parte, toate evenimentele v-au îndemnat să evoluați atât din vedere mental cât și spiritual. Anul 2021 vine însă cu niște surprize plăcute care vor încerca să compenseze anul anterior. Accentul cade pe casă, pe familie, pe conexiunea spirituală pe care o dezvoltați cu persoanele dragi. Veți fi mai empatic că în trecut, veți încerca să simțiți mai mult cu sufletul decât cu rațiunea, iar asta pentru un nativ Fecioară este un pas mare. Casă călătoriilor se activează, iar asta aduce întâlniri cu oamenii dragi de la distanță. Va doriți să ieșiți, să călătoriți, să va plimbați, să vizitați și veți face tot ce va stă în putință pentru a reuși.

Sectorul muncii este cumva legat de casă, fie că vor fi perioade în care veți lucra de acasă, fie mereu veți caută o portiță de ieșire pentru a sta cât mai mult în confortul vostru. Pentru unii din voi acest aspect poate însemna mutare într-o nouă casă sau investiții în construcții, imobiliare, dezvoltare în afaceri. Pentru acei dintre voi care își doresc copii, 2021 poate deschide drumul unui membru nou în familie. Pe de altă parte, cei care își doresc să se căsătorească acum pot face acest pas. Atunci când vine vorba de sectorul relațiilor cu familia sau în cele de muncă mai ales, tindeți să căutați oamenii cu care empatizati și este posibil să-i evitați pe cei care nu mai coincid cu noul vostru Eu. Acest lucru este bun, dar cu măsură,pentru că trebuie să controlați acest instinct, mai ales atunci când sunteți forțați să lucrați cu oamenii care va ajută să obțineți câștiguri. Sănătatea poate fi uneori supărătoare, dar nu din cauze grave, ci mai degrabă din cauza grijilor și stresului. A preveni este mai bine decât a trata, nu uitați asta.

Horoscop complet 2021 – Balanță

În mod normal voi sunteți persoane sociabile și vă descoperiți propria putere prin interacțiunile pe care le aveți cu ceilalți. Anul 2021 va fi unul pentru sufletul vostru, pentru că la sfârșitul lui veți avea mai multă încredere în forțele proprii decât ați avut la început. Casele voastre personale se activează, ceea ce va duce pe drumul potrivit, va atrage satisfacții și fericire. Toată această transformare o veți face cumva pe cont propriu, chiar dacă veți fi inconjurati de oameni. Unii din voi acum vă veți asuma responsabilități legate de casă, de familie sau de oamenii dragi pe care îi aveți la distanță. Acolo puteți investi în proprietăți, veți construi ceva, veți vinde sau veți aranja anumite lucruri legate de asta. Partea bună este că nu vor mai fi întârzieri, așa că veți putea să faceți tot așa cum va doriți.

Rolul vostru în societate cumva se va stabili în acest an. Unde sunteți, care este locul vostru și unde vreți să ajungeți, iar mulți din voi încep o ascensiune care va dura și în următorii ani. Norocul vine și pentru acei dintre voi care va doriți o afacere, vreți să începeți un nou proiect sau doriți să concretizați un nou plan. Pentru a intră în această nouă aventură pe care o propune 2021 este foarte important să vă puneți în valoare aptitudinile și calitățile. Va trebui să aveți răbdare, persuasiune pentru a face pași mici și hotărâți.

Scorpion

Casa cunoștințelor și a relațiilor a fost destul de încercată în ultima perioada. Unii dintre voi ați trebui să lăsați în urmă oamenii cu care nu mai erați compatibili sau cumva ați fost privați de socializare, iar asta s-a produs nu doar din cauza pandemiei. Există posibilitatea ca ideile voastre să nu fi înțelese corect, tocmai din cauza faptului că această comunicare a fost blocată de Saturn. Saturn mai înseamnă și faptul că ați avut timp să căutați răspunsuri în ultima perioadă și să vă dați seama ce va doriți cu adevărat. Sau cel puțin să începeți să o faceți. Jupiter și Saturn vor rămâne împreună și pe tot parcursul anului 2021, ceea ce înseamnă că veți continuă să faceți ce ați mai făcut și în 2020, adică: lucruri legate de casă, terenuri, agricultură, investiții financiare sau construcții.

Sprijinul îl găsiți acolo unde vă găsiți și energia, adică în persoanele dragi care va iubesc. Există în casa a 2-a,cea care va susține puterea, două energii masculine, Soarele și Mercur (regele și prințul astrologiei), ceea ce înseamnă că aveți forța necesară să treceți în acest an peste obstacolele care s-au produs în 2020 și veți privi cu alți ochi toate evenimentele de atunci. Există o lecție în substratul acestora pe care cumva acum puteți să v-o asumați și să faceți pace cu ea. Casa carierei este și ea pusă pe un plan principal, iar acolo vă doriți să faceți schimbări sau să vă dezvoltați. Undeva există un conflict care mocnește sau ceva plus și simplu va împiedică să faceți asta ușor. Cu un pic de efort, apelând la cunoștințele pe care le-ați dobândit de-a lungul timpului, aveți șanse mari să reușiți.

În concluzie: Câștigurile vor veni, dar cu niște condiții impuse de Saturn. Aspectul sănătății se va îmbunătăți cumva sau veți găsi niște soluții practice. Din punct de vedere sentimental va bazați pe persoana iubită, iar dacă sunteți singuri există o șansă să cunoașteți cât de curând pe cineva foarte interesant, dar asta depinde și de harta personală.

Horoscop complet 2021 – Săgetător

Anul 2021 își pune accentul pe sectoarele care reprezintă pentru voi îndeplinirea dorințelor,iar cumva karma voastră va ajută să manifestați ceva ce v-ați pus in minte de mult timp. În ultimii ani cel mai mare test și cea mai mare lecție pentru voi a fost dobândirea maturității și a organizării personale. Cum să-ți manageriezi emoțiile, cum să reușești să-ți găsești echilibrul chiar și atunci când totul devine instabil.Tot ce s-a întâmplat în anii trecuți a fost legat de karma și dharma voastră, ceea ce înseamnă că v-ați învățat lecțiile destinului cu care ați venit în această viață. Saturn va încurajează să va găsiți prioritățile și să mergeți spre ele cu determinare. Pentru a face asta, aveți nevoie însă de disciplină, organizare. Această planetă vrea ca ceea ce construiți acum să fie durabil, să aibă o baza solidă și să va ajute în viitor, iar condiția principala este să reușiți să va stabiliți prioritățile.

Anul 2021 promite multe, mai ales că progresul din acest an depinde de voi, iar aici puteți lucra cu propria persoană, cu propriile alegeri. Fie că începeți să vă permiteți să mâncați alimente pe care le-ați evitat în trecut, fie că începeți să vă schimbați gustul pentru modă și acum începeți să fiți mai eleganți, mai serioși și vreți să impuneți cumva mai mult respect prin cum arătați, toate aceste variante sunt bune pentru un progres. Alt aspect important în 2021 pentru voi este că veți fi nevoiți să vă arătați calitățile în fața celorlalți. Prin comunicare sau fie prin dovezi clare va trebui să demonstrați unor oameni că voi sunteți cei mai calificați pentru un job, pentru a vinde ceva sau plus și simplu că voi sunteți cei care trebuie să fie aleși pentru a reuși. Sectorul muncii voastre este unul sub marca imprevizibilului cumva, iar dacă vreți să evoluați cumva este important să vă pregătiți din timp, tocmai pentru a nu fi luați prin surprindere.

Horoscop complet 2021 – Capricorn

Potrivit horoscop complet 2021, dezvoltarea personală și evoluția sunt cuvintele cheie care definesc acest an pentru voi. Noi începuturi, noi idei vor veni în drumul vostru, mai ales că ultimii 2 ani au fost pentru voi plini de teste din partea universului. Scopul final este că să evoluați și să învațați niște lucruri. Capricornii care au încercat să evite problemele și să ia numai ce le convine din viață în ultimii 2 ani vor fi cumva restricționați de Saturn, iar cei care au fost serioși și și-au asumat responsabilitățile vor avea de câștigat de acum pentru un termen lung. Aceștia din urmă vor reuși să concretizeze niște planuri, vor reuși să creeze o continuitate frumoasă a lucrurilor care le-au început în ultimii ani.

Atât în primăvară cât și începând cu luna septembrie aveți multe descoperiri de făcut legate de propria persoană. Aveți calități ascunse și abia acum le veți conștientiza cu adevărat. Perioada februarie – aprilie vine pe aspectul copiilor care au nevoie de atenția și grijă voastră, de ajutorului vostru în sustinerea dezvoltării lor. Încercați în această perioada să nu răspundeți agresiv îngrijorărilor celorlalți, găsiți soluții fără prea multă vorbă. Fiți diplomați și axați-va pe ce v-ar aduce vouă și familiei voastre fericirea. Acei dintre voi care caută idei de afaceri, soluții care vă scot din banal și va ajută să va ridicați pe forțele proprii, acum veți găsi îndrumarea divină și veți începe să va faceți un plan.

Horoscop complet 2021
Schimbările neașteptate vor continua și în 2021

Anumite cunoștințe din trecut pot dispărea în prezent, iar noile cunoștințe cu care sunteticompatibil vor rămâne. Important este să va adunati în jur doar oamenii alături de care puteți evolua si aveți aceleași valori. Din aprilie și până la sfârșitul anului, lucrurile pe care vi le-ți dorit atât de mult legate de sectorul financiar se vor adeveri. Concentrează-te pe făcut bani, dar și pe familie și pe cei pe care îi iubești. Ține departe de tine oamenii care pun prea multe presiune și te stresează, pentru a nu-ți irosi energia inutil.

Încercați să evitați discuțiile cu tatăl, figura paternă sau cu șefii, mai ales că oricum veți tinde să vă distanțați de cineva din aceste categorii. Important este să înțelegeți că răutatea, cuvintele dure sau sentimentele negative în general nu vă fac decât vouă rău dacă sunt ținute, de aceea trebuie iertate și trecut peste. Pentru acei dintre voi care va doriți de ceva timp un copil, 2021 poate fi un an norocos. Saturn a întârziat niște aspecte în acest sector. Iar pentru cei care aveți deja copii, dar aveți de trecut prin anumite încercări, examene, astrele vă susțin. Încercați pe tot parcursul anului să fiți echilibrați în relația de cuplu, deoarece Marte în casă a 4-a va poate face mai irascibili. Acumuluati-va energiile, fiți echilibrat și diplomat.

Vărsător

În acest an se completează un ciclu, se termină o perioada de proiecte și treburi care au durat ceva ani și acum e nevoie de o încheiere, tocmai pentru a aduce noi începuturi. Jupiter aduce optimism, aduce putere și ghidare sufletească, iar fiecare vărsător îl va simțit în felul sau. Fie că e vorba de meditație, a relua o conexiune cu Dumnezeu, a-și găsi sufletul pereche sau a face pace cu partenerul de viață existent.

Februarie-Martie pot aduce anumite discuții în familie, mai ales legate de figura maternă. Dacă nu este cazul, atunci vă pune partea voastră emoțională la înaintare și veți cere ajutorul fie omenesc sau divin spre vindecare. Primăvară poate aduce o schimbare de locuință sau o renovare, iar Marte vă agită un pic. Aveți grijă și dacă aveți aparatură veche sau o mașină veche, deoarece un obiect care nu funcționează va poate strica buna dispoziție, verificați deci totul din timp. Începând cu lunile Mai-Iulie veți simți ca aveti loc un pic să respirați mai ușurați. Unele schimbări legate de șefi sau de situațiile care se petrec la servici va pot face să va retrageți sau să mergeți spre o nouă oportunitate care va va aduce cu adevărat câștiguri.

Este important să finalizați tot ce aveți de făcut până în Aprilie, iar septembrie și noiembrie pot să va aducă drumuri la distanță, călătorii și experiențe spirituale inedite. Totul e un proces care are loc în sufletul și în viață voastră pe care trebuie să-l îmbrățișați, iar câștigurile vor veni și ele.

Horoscop complet 2021 – Pești

Potrivit horoscop complet 2021, Anul 2021 se anunță pentru voi a fi unul bun, mai ales că acum veți avea ocazia să vă folosiți empatia și talentul comunicării pentru a socializa și pentru a va extinde cercul de cunoștințe. Anumite persoane din trecut pot reveni pentru a creea prietenii frumoase sau colaborări interesante. Dorințele legate de cercurile de cunoștințe, de oamenii pe care vă puteți baza sunt destul de multe, la fel și așteptările. Încercați să nu grăbiți un proces și să-i dați timpului timp. Dacă sunteți căsătoriți, în acest an puteți să găsiți si mai multe lucruri în comun pe care le aveți cu persoană iubită. Începând cu luna Februarie există posibilitatea că multe schimbări să vină intr-un mod neașteptat, iar acestea aduc la noi începuturi, noi obiective.

Venus în Capricorn în 2021 va aduce o mare popularitate și un șarm aparte pe care îl puteți folosi asupra celorlalți. Saturn și Jupiter se aliază să vă ajute să reparați acele lipsuri financiare pe care le-ați suferit în ultima perioada, sau poate chiar va ajută să faceți anumite cursuri sau să învățați lucruri noi pe care vi le-ați dorit de mult să le știți. Ceea ce gândiți sau vă doriți se va îndeplini prin organizare, plănuire, învățare și răbdare. Încă nu e momentul să arătați toate ideile lumii și să le expuneti, pentru că unele au nevoie de inspirație, iar aceasta va veni odată cu timpul și cu experiențele pe care urmează să le acumulați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...