Horoscop joi, 19 noiembrie. Gemenii sunt nemulțumiți de partenerul de viață

Astrolog Roxana Lușneac 18.11.2020, 19:58
Horoscop joi, 19 noiembrie. Gemenii sunt nemulțumiți de partenerul de viață

Horoscop joi 19 noiembrie vine cu noutăți pentru fiecare dintre zodii. În primul rând, caracteristici generale de care trebuie să țineți cont, cum ar fi numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt 1, 12, 15 și 23. De asemenea, verdele deschis și galbenul sunt culorile la care puteți fi atenți în această zi de final de toamnă.

Horoscop joi 19 noiembrie. Ce spun astrele pentru zodii

Berbec

Gândul vă stă undeva la depărtare geografică fie că e vorba de cineva drag care este la distanță și de care va este dor, fie că e vorba de o afacere pe care vreți să o faceți sau un job nou pentru care să aplicați. Nu ezitați să expuneți și partenerului de viață ce aveți pe suflet.

Taur

E un moment bun în care să vă puneți pe voi pe primul loc deoarece știți cât de mult ați muncit pentru tot, dar nimic nu are valoare decât dacă apreciați cum se cuvine și învățați să vă bucurați.

Gemeni

Unele dorințe sau așteptări legate de partenerul de viață nu vă sunt îndeplinite, iar asta poate să vă supere. Important este să încercați măcar să înțelegeți bagajul emoțional pe care acesta îl are în spate deoarece acolo ați putea găsi direct răspunsul.

Rac

Vă plac lucrurile frumoase și v-ați dori să reușiți să reușiți să le aveți pe toate, numai că acum e un moment în care trebuie să puneți familia pe primul loc și necesitățile acesteia. Aveți grijă de sănătatea voastră, nu uitați că a preveni e mai bine decât a trata.

Leu

Casă carierei vă este pusă în evidență și acolo doriți fie să faceți o achiziție, fie să investiți în ceva pe termen lung. Important este să alegeți cu sufletul, pentru că odată luată decizia este greu să dați înapoi.

Fecioară

Aveți multă treaba, iar modul în care se desfășoară aceasta nu vă este tocmai pe plac. Încercați să nu puneți la suflet toate lucrurile care nu va convin, deoarece nu sunteți singurul care trece prin aceste circumstanțe și nu va ajută cu nimic.

 

Balanță

A comunica măcar la telefon și a încerca să reiei vechi legături din trecut acum poate fi de bun augur. Nu numai că acești oameni îți pot aduce informații noi, dar te și pot ajuta să evoluezi pe viitor.

Capricornii își îndeplinesc marile dorințe

Scorpion

Atenția voastră se îndreaptă asupra familiei, iar acolo pare că ceva să vă îngrijoreze. Nu lăsați discuțiile să evolueze mai mult decât e cazul, mai ales că există o presiune și un stres care plutește în aer și nu sunteți singurii care îl simțiți.

Săgetător

Marele benefic Jupiter vă ghidează pașii, iar acum puteți rezolva lucruri pe care le-ați tot evitat și de care tot ați fugit de mult. E momentul să confruntați situațiile și să le găsiți o încheiere.

Capricorn

Anumite dorințe la care nici nu visați se pot îndeplini în curând, numai că trebuie să mai aveți un pic de răbdare. Dar nu uitați că ele nu pică din cer, ci trebuie să le atrageți. Cei tineri din familie vă pot aduce surprize plăcute sau pot avea o evoluție frumoasă.

Vărsător

Aveți anumite așteptări de la relația în care sunteți, dar că să primiți trebuie și voi să investiți. Fie că achizitionati ceva nou sau efectiv faceți o schimbare de abordare a partenerului de viață, important este să schimbați cumva energia existența cu una pozitivă.

Pești

Anumite secrete sunt în siguranță și vreți să rămână așa, de aceea preferați să nu discutați aceste subiecte. Aveți însă grijă că prea multă liniște poate crea suspiciuni, așa că faceți ce știți mai bine: fiți drăguți și adorabili. Nimeni nu se va prinde.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...