Horoscop duminică, 25 octombrie 2020. O zodie face pace cu cineva din trecut

Astrolog Roxana Lușneac / 24.10.2020, 18:00
Horoscop duminică, 25 octombrie 2020. O zodie face pace cu cineva din trecut

Horoscop duminică, 25 octombrie 2020. O zodie face pace cu cineva din trecut. Chiar dacă acel cineva v-a rănit, într-un fel sau altul, nu e bine să-i purtați ranchiună. Cifrele norocoase ale zilei sunt 3, 34 și 55. Culorile care poartă, azi, noroc sunt verde, auriu și galben.

Horoscop duminică, 25 octombrie 2020. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec

Nu este o zi bună pentru noi începuturi, ci mai degrabă este indicat să intrați în contact cu vechile cunoștințe. Astrele va sfătuiesc să vă relaxați, să meditați sau să faceți doar activități care vă eliberează mintea de griji.

Taur  

Astăzi este o zi bună să petreceți timp cu familia, să vă bucurați de activități recreative. Noi discuții, noi idei, noi oportunități vă pot apărea la orizont, iar asta ar trebui să vă încarce de energie pozitivă. Unele persoane din trecut pot reveni doar pentru că nu își doresc să vă piardă.

Gemeni

Puteți simți susținerea celor dragi în toate sferele vieții voastre, iar asta vă dă o stare de bine. O ieșire cu prietenii sau în familie v-ar prinde bine și v-ar relaxa. Aveți grijă la sănătate, îmbrăcați-vă adecvat sezonului.

Rac

Sănătatea familiei este foarte importantă, iar pentru asta va trebui să va implicați direct. Aveți grijă atunci când vine vorba de deciziile luate în grabă, deoarece nu sunt recomandate.

Leu

Timpul petrecut alături de cei dragi vă va ajuta să rezolvați anumite probleme sau neînțelegeri. Puteți să va faceți prieteni noi destul de ușor astăzi, dar să și rezolvați conflicte vechi.

Fecioara

Sănătatea voastră trebuie pusă pe primul plan, așa că indicat ar fi să vă odihniți. Este un bun moment să vă eliberați de frici sau de blocajele care v-au ținut prinși într-o stare nu tocmai bună în ultima perioadă.

Una dintre zodii face pace cu cineva din trecutul sau
Una dintre zodii face pace cu cineva din trecutul sau

Balanță

E un moment bun să faceți pace cu acele persoane cu care fie ați avut discuții în trecut, fie ceea ce au zis chiar astăzi nu v-a convenit. Nu vă grăbiți în nicio acțiune pe care o întreprindeți, deoarece graba strică treaba.

Scorpion

Nu va puteți baza doar pe noroc în acest moment, ci mai mult pe muncă. Eforturile voastre vor fi apreciate de cei dragi, iar asta va aduce o energie bună acasă, dar și veniturile pot crește.

Săgetător

Dacă vrei să ai acele rezultate bune la care visezi, indicat ar fi să încerci să găsești o nouă sursă de energie pentru a te apuca de treabă. Încearcă să îți iei energia din sucuri, ceaiuri sau conversații cu persoane pozitive.

Capricorn

Încearcă să nu mai analizezi fiecare detaliu și să lași lucrurile să se aranjeze  de la sine. Ai încredere că ești pe drumul cel bun și nu ezita să ceri universului ceea ce îți dorești.

Vărsător

Anumite probleme pot interveni pe sectorul muncii, iar aici trebuie fie să fiți mai atenți, fie să va gândiți la noi începuturi. Anumite drumuri sau călătorii se pot anula.

Pești

Anumite câștiguri mici, dar binevenite pot apărea la orizont. Timpul petrecut cu familia este unul plăcut, relaxant și asta e tot ce aveați nevoie. Încercați să comunicați partenerului de viață ceeea ce simțiți.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI