Cele mai perverse zodii. Cine nu are pic de rușine în dormitor

Ana Anitoiu 21.10.2020, 12:34
Cele mai perverse zodii. Cine nu are pic de rușine în dormitor

Între cele mai perverse zodii se numără și unele care par mai degrabă rezervate și care își iau partenerii prim surprindere. Acestea tind să nu aibă pic de rușine, în dormitor.

Cele mai perverse zodii. Berbec

Semn de foc, Berbecii sunt firi foarte pasionale. Cele mai multe persoane născute în această zodie nu se grăbesc ”să se așeze la casele lor”. Vor mai degrabă să încerce cât mai multe lucruri noi, cu diferiți parteneri.

Însă, acești nativi obișnuiesc să fie foarte romantici în toate relațiile pe care le au. Au tendința să își surprindă partenerii cu cadouri și ieșiri extravagante, precum și să experimenteze mult în dormitor.

Cele mai perverse zodii. Taur

Persoanele în zodia Taur, semn de pământ, tind să fie extrem de romantici și senzuali. Spre deosebire de Berbeci, ei sunt înclinați de timpuriu spre relații de lungă durată sau unele ce să dureze pentru toată viața.

De altfel, în dormitor, sunt extrem de pasionali. Acestor nativi le place să mențină pasiunea aprinsă indiferent de durata relației și adoră să pregătească atmosfera cu muzică, lumânări și preludii inedite.

Cele mai perverse zodii. Cine nu are pic de rușine în dormitor
Cele mai perverse zodii. Cine nu are pic de rușine în dormitor

Cele mai perverse zodii. Fecioară

Tot un semn de pământ, Fecioarele sunt parteneri pasionași și plini de senzualitate. În plus, tind să le ofere plăcere partenerilor lor fără să aștepte nimic în schimb.

Nativilor acestei zodii le place să își facă partenerii să se simtă în al nouălea cer, fără să ceară să primească același tip de atenție de la ei. Astfel, cei născuți în această zodie pot crea momente de neuitat, în spatele ușilor închise.

Cele mai perverse zodii. Balanță

Din clasamentul celor mai perverse zodii nu ar putea să lipsească Balanța. Cu o imaginație extrem de bogată și un apetit enorm pentru amor, acești nativi le pot oferi experiențe intime extraordinare partenerilor lor.

De altfel, Balanțele adoră să fie îndrăgostire și să își răsfețe partenerii. Relațiile, pentru ei, în general – și cele de prietenie, în afară de cele de iubire, sunt prioritare. Astfel, acești nativi obișnuiesc să le pregătească partenerilor lor tot felul de surprize, uneori fără nicio ocazie.

Cele mai perverse zodii. Scorpion

Despre Scorpioni știe toată lumea că sunt unele dintre cele mai pasionale zodii. Extrem de carismatici, fermecători, ei nu pot avea decât o viață intimă extrem activă și interesantă. Pentru ei, nu e vorba atât despre romantism, cât despre pasiune pură.

Totuși, asta nu înseamnă că acești nativi nu pot fi loiali. Ei preferă, de fapt, relațiile de lungă durată, cu parteneri cu energie și dorință pe măsura celor pe care le au ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...