Zodii care se iubesc nebunește. Care sunt cele mai compatibile semne când vine vorba de iubire

Daria Petrescu 15.10.2020, 09:25
Zodii care se iubesc nebunește. Care sunt cele mai compatibile semne când vine vorba de iubire

Se spune că astrologia este una dintre piesele de puzzle irezistibile în căutarea pentru a ne da seama cine suntem și cu cel fel de persoane trebuie să intrăm în contact pentru a evolua. În zodiacul European există zodii care se iubesc nebunește, care fac echipa perfectă și care se pot căsători oricând. Iată care sunt cele mai compatibile semne când vine vorba de iubire.

Berbec

Berbecii au o strategie foarte clară. Se îndrăgostes fulgerător și bine, ca și cum ar declara stare de urgență în viata lor. Acești nativi sunt capabili de cele mai nebunești gesture pentru a cuceri persoana jubită. Berbecul face echipă bună cu Leul, pe plan personal, fără îndoială.

Taur

Iubirea pe care o manifestă Taurul este predominant fizica și senzuală. El iubește extrem de mult stabilitatea și siguranța. Investește cu greu încredere și sentimente în cineva. Se poate iubi nebunește cu Fecioară, Rac, Capricorn.

Gemeni

Acestui nativ îi place enorm să flirteze, chiar dacă are deja o relație stabilă de mai mult timp. Stăpânește arta conversației și este extrem de sigur pe el. Flirtul este cel mai bun aliat al său, așa că nu prea dă greș. Se poate căsători cu un Leu, Vărsător sau o Balanță.

Zodii compatibile când vine vorba de iubire
Zodii compatibile când vine vorba de iubire

Rac

Racul are capacitatea de a seduce cu usurință. Este romantic și sensibil. Are toate răbdarea din lume ajutându-se de intuiție și anticipând nevoile celuilalt. Simte întotdeauna nevoia de dragoste și protecia celuilalt. Nu îi intri prea ușor în grații Racului, însă și atunci când o faci îți este mai bine ca niciodată. Acești nativi se iubesc nebunește cu : Taur, Pești, Scorpion.

Leu

Leul se îndrăgostește repede si nu ascunde deloc asta.  Este pasional și puternic. Iubirea lui trebuie să fie ca desprinsă dintr-un film. Cele mai bune zodii pentru căsătorie sunt Săgetător, Gemeni, Berbec. Cu aceștia, Leul poate face echipa perfecta.

Fecioara

În cazul Fecioarelor, cele mai bune zodii cu care se pot iubi sunt Taur și Capricorn. Fecioarele sunt extrem de pretențioase și exigente. De aceea este posibil să caute destul de mult până să găsească partenerul perfect. Trebuie să învețe să se bucure de ceea ce au. Au nevoie întotdeauna de dovezi de iubire. Sunt sensibile și iubesc siguranța pe care le-o oferă partenerul.

Balanța

Destul de nerealistă, Balanța încearcă mereu să adapteze omul de lângă ea. Se pot iubi nebunețte cu Gemenii. Balanța este romantică și rafinată, așa că nu va găsi prea repede partenerul ideal. Este mai greu de cucerit și cântărește mult până va lua o decizie.

Scorpion

Scorpionii pot fi foarte loiali, foarte dedicați, dar și extrem de posesivi și geloși. Capricorn, Rac, Pești. Acestea sunt cele trei zodii care îl cuceresc pe acest nativ. Au un magnetism și o strategie imbatabila de a cuceri. Sunt destul de misterioși și foarte precauți. Nu este foarte greu să îi intri în grații.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de spațiu de mișcare, de surse de inspirație, de idealuri. S-ar putea lăsa cucerit de un Leu și un Vărsător. Prima iubire a Săgetătorului este, fără îndoială, libertatea. O iubește și este foarte greu ca dragostea să îl determine să renunțe la libertatea lui. În cazul în care vrei să îl priveși de acest lucru, este posibil să îl pierzi.

Capricorn

Capricornul nu agreează frivolitatea, ci este susținătorul ardent al relațiilor serioase, de lungă durată. Este însă extrem de devotat partenerului și se potrivește perfecut cu:  Scorpion, Fecioară, Taur.

Vărsător

Vărsătorii fac echipa perfecta pe plan personal cu Gemenii, Săgetătorii sau Vărsătorii. Au o anume detașare, care uneori este interpretată drept lipsă de sentimente. În realitate însă, lucrurile stau altfel.

Pești

Peștii sunt misterioși și trăiesc uneori într-o lume ruptă de realitate. Au nevoie să fie iubiți și ocrotiți. Se iubesc nebunește cu Racu și Scorpionul, fără îndoială.

Urmăriți Impact.ro și pe