Femeia Taur – 10 calități și 10 defecte ale aceste zodii pline de determinare

Emanuela Pană 18.10.2020, 15:48
Femeia Taur – 10 calități și 10 defecte ale aceste zodii pline de determinare

Născută sub guvernatorul Venus, femeia Taur este una dintre cele mai feminine și frumoase reprezentante ale sexului feminin din zodiac. Ea este o ființă evoluată și are o serie de calități care o fac remarcată între muritoare. Nu va fi niciodată atrasă de caracterele slabe sau de bărbații care pozează în victime pentru a o cuceri. Care sunt punctele ei forte, dar și cele salbe, aflați în rândurile următoare.

Femeia Taur. 10 calități ale zodiei

Deși la o primă vedere, femeia Taur pare a fi plină de calități, defectele ei pot fi pe măsura trăsăturilor pozitive. Ea este una dintre cele mai frumoase și delicate femei din zodiac, fiind recunoscută pentru ambiția și dedicarea sa, pentru simțul practic și senzualitate. Sinceră și cinstită, femeia din zodia Taurului caută un partener cel puțin la nivelul ei. Cei ce caută aventuri ar fi bine să o ocolească, pentru că nu au șanse de reușită când vine vorba de ea. Are nevoie de multă iubire și stabilitate din partea partenerului de viață.

Femeia Taur este o bună gospodină, foarte îndemânatică la gătit, la grădinărit sau la confecționare obiectelor necesare pentru casă. Ea are tendința să fie extrem de protectoare față de persoanele dragi, este un părinte excelent, se bucură la maxim de viața de familie și se descurcă bine cu banii.

Deși are frumusețea și gingășia unei zeițe, femeia născută sub acest semn zodiacal este, totuși, cu picioarele pe pământ. Majoritatea acestor native are o înclinație naturală pentru artă, fie că este vorba de muzică, poezie, pictură, etc. Ele vor da naștere unor opere de artă.

Iată 10 dintre cele mai întâlnite calități pe care le vei descoperi la femeia Taur:

  1. liniștită;
  2. fidelă;
  3. feminină;
  4. naturală;
  5. de încredere;
  6. puternică;
  7. curajoasă;
  8. senzuală;
  9. fermecătoare;
  10. realistă.

Femeia Taur. 10 defecte ale zodiei

Deși este o fire independentă, femeia Taur tinde să privească lumea dintr-o perspectivă foarte meterialistă, de aceea are deseori tendința de a evalua inefabilul sau idealurile pe cantarul avantajelor si dezavantajelor financiare. Este o fire sociabilă și îi stimează pe cei din jur, dar asta nu o oprește din a fi din cale afară de încăpățânată, fiind lipsită total de flexibilitate în abordarea unor probleme uneori.

Află care sunt calitățile și defectele femeii Taur
Află care sunt calitățile și defectele femeii Taur

Atunci când femeia Taur ajunge să își pună sufletul pe tavă în fața cuiva și să își oficializeze relația de cuplu, ea poate avea năravul să își înconjoare partenerul cu sârmă ghimpată, fiind extrem de posesivă și de geloasă. Aceasta îi va îngrădi libertățile partenerului și îl va ține ca într-o cușcă, ceea ce o face de multe ori să piardă afecțiunea persoanei iubite. Posesivitatea și gelozia sunt probabil două dintre cele mai păcătoase trăsături negative ale sale.

Zodia Taur, asemănătoare zodiilor Leu și Scorpion, este o zofie fixă, conservatoare, motiv pentru care acești nativi vor face foarte rar unele schimbări, iar și atunci când le fac, întâmpină multe dificultăți. De asemenea, femeia Taur este lipsită de spontaneitate, ceea ce o face uneori să devină plictisitoare.

Iată 10 defecte ale nativelor din zodia Taur:

  1. posesivă;
  2. meticuloasă;
  3. conservatoare;
  4. zgârcită;
  5. neînduplecată;
  6. geloasă;
  7. plictisitoare;
  8. încăpățânată;
  9. înceată;
  10. intransigentă.
Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...