Horoscop, duminică, 23 februarie. O zodie se desprinde complet de trecut

Redacția IMPACT 23.02.2020, 10:00
Horoscop, duminică, 23 februarie. O zodie se desprinde complet de trecut

Duminică are loc primul eveniment major pentru zodia Pești care este redat de prezența Lunii Noi în timp ce și Soarele se află în pești. Dar care va fi parcursul celorlalte zodii duminică, 23 februarie 2020?

Horoscop, duminică, 23 februarie

Horoscopul pentru Berbec, 23 februarie 2020

Luna Nouă vine pentru voi cu posibilitatea de vindecării trecutului, a unei karme, cu posibilitatea de se ierta pe ei înșiși.

Horoscopul pentru Taur, 23 februarie 2020

Taurii vor avea parte de începuturi noi în relații de prietenie, dar și de iubire. Duminică ei pot analiza dacă au un viitor comun cu persoana iubită sau nu.

Horoscopul pentru Gemeni, 23 februarie 2020

A venit momentul să te ierți pentru ce ți s-a întâmplat în trecut, în legătură cu o ceartă. E momentul să te înțelegi mai bine pe tine însuți și să îți cinstruiești un parcurs profesional.

Horoscopul pentru Rac, 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu această Lună Nouă să găsească noi căi de a se apropia de Divinitate.

Horoscop pentru duminică, 23 februarie 2020
Horoscop pentru duminică, 23 februarie 2020

Horoscopul pentru Leu, 23 februarie 2020

Luna Nouă din Pești va activa schimbări importante și la această zodie care are parte de transformări puternice în această zi, unele interioare, legate de propria lor sexualitate, dar și de trecutul lor.

Horoscopul pentru Fecioară , 23 februarie 2020

Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a se vindeca sau de a contribui, printr-o vorbă, prin meseria lor, la vindecarea altora.

Horoscopul pentru Balanță, 23 februarie 2020

Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și reorganizeze programul, inclusiv să-și reanalizeze sarcinile și responsabilitățile și modul în care se raportează la locul de muncă.

Horoscopul pentru Scorpion, 23 februarie 2020

Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce dorința de libertate în tot ceea ce fac, le aduce puterea de a se detașa de stres.

Horoscopul pentru Săgetător, 23 februarie 2020

Nativii din Săgetător vor avea parte de începuturi bune a relațiilor din familie. Nativii pot reuși să ierte ceva din copilărie, să vindece o relație traumatizantă cu unul din părinți, să se împace cu cineva drag.

Horoscopul pentru Capricorn, 23 februarie 2020

A venit momentul ca nativii din Capricorn să-și schimbe perspectivele, dar și unele credințe pe care le-au avut în trecut despre o anumită situație, despre o anumită persoană.

Horoscopul pentru Vărsător, 23 februarie 2020

Nativii din Vărsător pot descoperi noi modalități de a face bani, pot descoperi cum să-și dezvolte anumite haruri cu care au fost înzestrați pentru a se pune în valoare și a câștiga ceva de pe urma acestora.

Horoscopul pentru Pești, 23 februarie 2020

Este perioada reculegerii pentru Pești. Cei născuți în această zodie trebuie să profite de această Lună Nouă care se produce în semnul lor pentru a se vindeca, pentru a se ierta pe ei înșiși și pe cei din jur.

Urmăriți Impact.ro și pe