Horoscop 6-12 august 2023. Mariana Cojocaru anunță zodiile care vor avea noroc uriaș, vor face mulți bani

Olteanu Mariana 05.08.2023, 18:44
Horoscop 6-12 august 2023. Mariana Cojocaru anunță zodiile care vor avea noroc uriaș, vor face mulți bani

În fiecare zi, astrele ne pregătesc o serie de provăcări. Cunoscutul astrolog, Mariana Cojocaru susține că ne așteaptă o săptămână plină de evenimente astrale foarte importante, cu chestiuni inedite. Soarele va fi în Leu, de aceea încărcătura fi una aparte. Efectele Degetului lui Dumnezeu -un fel de triunghi unde Soarele se vor resimți. În următoarea perioadă, zodiile se vor confrunta cu o serie de aspecte pozitive și negative. Însă, nu ar trebui să se debusoleze. Află, din rândurile de mai jos, ce-ți rezervă astrele.

Berbec

Cunoscutul astrolog îi îndeamnă pe nativii acestei zodii să fie atenți la sentimente, copii, neîmplinirile din familie! Universul are un alt plan pentru ei, care e posibil să-i dea peste cap pe apropiați.

Este posibil ca anumite răni din trecut să se deschidă, chiar dacă sunt tentați să creadă că s-au vindecat. Este posibil ca din cauza acestor răni să fiți mai vulnerabili și mai sensibili.

Taur

Pe Tauri îi așteaptă provocări noi, proiecte noi şi interesante, de mare substanţă. Potrivit astrologului, pe nativii acestei zodii vor trece printr-o perioadă grea.

Un proiect la care lucrați de mult, va prinde contur în septembrie. Acest proiect vă va putea deschide noi drumuri. Pentru a profita din plin de oportunități, e necesar să fiți deschiși.

Te-ar putea interesa și: Mariana Cojocaru, astrograma pentru 2022. Ce ne aşteaptă anul viitor: Se iau decizii tranşante

Gemeni

Sunt șanse mari ca nativii acestei zodii să plece într-o aventură. În urma acestei experiențe, nativii acestei zodii vor avea multe de învățat. Anumite evenimente din următoarea perioadă vă vor surprinde într-un mod plăcut, la care nu v-ați fi gândit.

Rac

Racii ar trebui să aibă mare la locul de muncă. Este posibil ca nativii acestei zodii să se confrunte cu o serie de provocări. În această săptămână, racii vor învăță că anumite lucruri neînțelese îi vor facee să stagneze și nu să evolueze.

Te-ar putea interesa și: Mariana Cojocaru și-a povestit mariajul de coșmar. Motivul pentru care astrologul a luat bătaie de la soț după nuntă

Leu

Leii vor avea foarte multă energie. Pe lângă energie, aceștia vor avea și multă inspirație. În această perioadă, Leii vor începe un proiect care le va aduce bucurie și motivație.

Află ce îţi rezervă şi ţie astrele în video-ul de mai jos! Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a făcut previziunuile săptămânii. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea săptămână.

 

Urmăriți Impact.ro și pe