Mariana Cojocaru, astrograma pentru 2022. Ce ne aşteaptă anul viitor: Se iau decizii tranşante

Iancu Andreea 31.12.2021, 22:50
Mariana Cojocaru, astrograma pentru 2022. Ce ne aşteaptă anul viitor: Se iau decizii tranşante

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit astrograma pentru 2022, explicând ce ne așteaptă anul viitor. Specialistul a oferit mai multe detalii despre începutul noului an, precum și ce se întâmplă pe parcursul lunilor următoare. Aceasta a vorbit, în cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3 despre ce ne așteaptă în anul 2022.

Astrograma pentru 2022, explicată de Mariana Cojocaru

Se anunță vești importante pentru noul an, astrele fiind cele care dezvăluie previziunile pentru viitor. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat astrograma pentru 2022, vorbind despre complexitatea ce se remarcă în lunile ce vin. Încercări, lucruri bune sau mai puțin bune vor caracteriza noul an, ce se află pe axa karmică în Taur și Scorpion.

Conform specialistului, trecerea dintre ani este marcată de Venus retrograd. Debutul anului este marcat de această planetă, care reprezintă iubirea. Totodată, în primul trimestru al anului vom regăsi în Gemeni și în Săgetător o opoziție Lună Albă – Lună Neagră. În cazul Lunii Albe vorbim despre o sănătate bună, în timp ce cea Neagră aduce exact opusul. O altă opoziţie ce se remarcă este Lună Neagră – Marte, ce va fi prezentă la începutul anului până spre primăvară, conform Antena 3.

Mariana Cojocaru, astrograma pentru 2022
Mariana Cojocaru, astrograma pentru 2022

Noul An va fi marcat și de Marte, considerat zeul războiului, precum și de Lilith, care este și ea considerată malefică. Acest aspect se va remarca la începutul anului, însă lunile aprilie-mai vor fi marcate de unele granițe. În privința aspectelor pozitive pe care la aduce 2022, capul dragonului și axa karmică în Taur ne demonstrează că persoanele serioase, muncitoare, care știu să se lupte pentru ei vor avea de câștigat. Taurul este nativul care patronează latura financiară, economică, însă poate și să aducă pierderi de bani sau bunuri.

La ce trebuie să se aștepte românii în 2022

Astrologul Mariana Cojocaru consideră că până spre primăvară, Luna Neagră din Gemeni poate să transmită avertizări în anumite aspecte. Atunci când astrul va intra în zodia Racului ar putea chiar să ne impună anumite decizii. De asemenea, debutul anului va fi marcat de Saturn conjunct cu Soarele și cu Chiron în Vărsător. România se află în zodia Vărsătorului şi se spune că în 2022 se vor căuta căi de vindecare, atât la propriu, cât şi la figurat.

Pentru că Saturn aduce disciplină, acesta poate constrânge, susținându-i totuși pe cei luptători, care știu ce își doresc de la viață. Prin comparație cu 2021, anul 2022 vine cu aspecte pe axă fixă, deci vor fi instituite măsuri mai tranșante. Totuși, există și o latură pozitivă. Munca și determinarea va da rezultate.

Dacă ar fi să îl numesc, i-aş spune anul revoltelor. Românii sunt cât se poate de blânzi, de toleranţi, dar până la un punct. Dacă eşti revoltat acasă şi chiar dacă nu ieşi în stradă, revolta aia şi gândul se va transforma mai târziu în acţiune. Dar cei care ne conduc destinele îşi adună pe karma lor, a explicat vedeta pentru Antena 3.

Totodată, oamenii ar putea resimți o stare de agitație, dat fiind faptul că Uranus se află în Taur, iar rezonanța și conjucția se vor regăsi între karma pozitivă din Taur cu Uranus, care este patronul Vărsătorului, adică patronul României. Ar putea însemna debutul tensiunilor de stradă.

Urmăriți Impact.ro și pe