Mariana Cojocaru și-a povestit mariajul de coșmar. Motivul pentru care astrologul a luat bătaie de la soț după nuntă

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 30.03.2021, 20:06
Mariana Cojocaru și-a povestit mariajul de coșmar. Motivul pentru care astrologul a luat bătaie de la soț după nuntă

Astrologul Mariana Cojocaru obișnuiește să aducă vești cu privire la previziunile astrale pentru nativii din zodiac. De data aceasta însă ea a povestit un aspect inedit despre mariajul de coșmar alături de soțul său. Astrologul ar fi suferit din pricina agresiunilor fizice violente ale fostului partener.

Amintiri din viața astrologului Mariana Cojocaru

Ar putea să se scrie o carte în urma poveștilor de viață ale Marianei Cojocaru. Astrologul a dezvăluit recent mai multe aspecte despre copilăria sa, dar și despre prima sa iubire și despre mariajul teribil prin care a trecut. Pentru că s-a născut într-o familie în care mama era de religie catolică, iar tatăl ortodox, Mariana Cojocaru își amintește cu plăcere de perioada sărbătorilor pascale. Celebrul astrolog recunoaște că reprezenta o bucurie faptul că petrecea sărbătoarea învierii Domnului de două ori.

Era minunat că aveam două sărbători de Paște. Nu-mi plăcea să fie Paștele suprapus ca să ciocnesc ouă de două ori, a spus Mariana Cojocaru într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Totodată, o altă amintire plăcută rememorată de astrolog este prima sa iubire. Prima dragoste trăită de Mariana Cojocaru s-a consumat alături de un coleg de liceu. Din păcate, relația cu acesta s-a terminat în urma unor greșeli, făcute de către tânăr. Chiar dacă anii au trecut, astrologul consideră că fostul său iubit încă se mai gândește la ea.

Prima iubire a fost la 14-15 ani, era un coleg de liceu. A fost o iubire cu năbădăi. Am suferit, noi făceam tot felul de șicane. Apoi el a greșit, eu m-am supărat foarte tare și ne-am despărțit. Și la ora asta pot să spun că se gândește la mine, a mai spus Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, la Acces Direct
Mariana Cojocaru, la Acces Direct

Mariajul de coșmar prin care a trecut astrologul. “M-am căsătorit sub presiune”

Deși viața sa era una liniștită și frumoasă, coșmarul astrologului a început în momentul în care s-a căsătorit. La numai o zi după nuntă, Mariana Cojocaru avea să cunoască un adevărat coșmar. După ce s-a căsătorit sub presiune, neexistând cu adevărat sentimente de iubire între ea și partenerul său, Mariana Cojocaru a devenit o victimă a violenței fizice. Deși ar fi trebuit să se opună, astrologul a recunoscut că a îndurat totul de dragul copilei sale, dar și pentru că nu și-a dorit să provoace suferință părinților cu problemele sale din căsnicie. Ulterior, căsnicia sa a devenit una formală.

Cu soțul meu m-am căsătorit sub presiune. El era la școala de piloți de aviație de la Boboc. Eu eram în clasa a 12-a. Ne-am căsătorit peste noapte, fără să ne iubim foarte tare. Pe fetiță am născut-o la 21 de ani. Problemele au fost de-a doua zi după nuntă, dar am vrut să-mi văd fata mare. Eu preferam să nu comunic ca să nu mă cert cu el. A fost violent de-a doua zi după nuntă. A rupt cămașa de mire, pentru că a zis că l-am îmbrăcat ca pe un papițoi la nuntă. Pe urmă mi-a fost rușine să le spun părinților de problemele din casă. Relația era una de formă. La un moment dat am fost fiecare cu domitorul lui, a spus Mariana Cojocaru.

Chiar dacă mariajul i-a provocat o durere cumplită Marianei, aceasta se bucură în prezent de libertate, fiind o femeie singură și fericită. Aceasta s-a mutat inclusiv în casă nou, pe care a ales să o amenajeze după bunul plac.

Am visat locul acesta. Mi-am găsit fericirea aici. Tot ce văd la ora aceasta și nu am avut când eram mică îmi cumpăr. Îl am și pe pisoiul Tom și mă joc cu el. Am și colecție de timbre, când eram mică eram fascinată, iar când am ajuns în Thailanda mi-am cumpărat, a mai spus Mariana Cojocaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI