Gina Pistol, primele imagini cu fetiţa. „Aştept de două săptămâni să o văd”

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 04.02.2021, 09:51
Gina Pistol, primele imagini cu fetiţa. „Aştept de două săptămâni să o văd”

Gina Pistol, primele imagini cu fetița! Vedeta este în culmea fericirii după ce a putut să își vadă, pentru întâia oară, bebelușul din pântec. A primit o mare surpriză, pentru că micuța a avut alte planuri pentru întâlnirea cu mămica ei! Ce s-a întâmplat în timpul ecografiei.

Gina Pistol, primele imagini cu fetiţa

Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, se pregătesc intens pentru momentul în care vor deveni părinți. După ce au așteptat nerăbdători, mai bine de două săptămâni, programarea la ecografia ce le-ar fi arătat, pentru întâia oară, chipul fetiței lor, momentul a venit! Vedetele și-au ținut fanii la curent, pas cu pas, în ziua cea mare:

„Așteptăm să primim vești bune, să intrăm la ecograf. De fapt, doar Gina intră, eu stau și aștept în continuare”, a spus Smiley, într-un InstaStory.

Gina Pistol, primele imagini cu fetița care a avut alte planuri pentru întâlnirea cu mămica ei! Din cabinetul medicului, vedeta Antena 1 a filmat ecranul aparatului de ecograf, pe care se zărește capul bebelușului pe care îl poartă în pântec. Imaginea nu este foarte clară pentru că micuța nu voia sub nicio formă să stea liniștită și se tot mișca.

Gina Pistol, primele imagini cu fetiţa
Gina Pistol, la ecografie

„Aştept de două săptămâni să o văd şi nimic…”

Fericită că bebelușa este sănătoasă, dar puțin dezamăgită că nu a putut să o vadă mai clar, Gina Pistol i-a spus lui Smiley că, dacă cea mică îi va semăna, a „încurcat-o”:

„Iubitule, dacă fetiţa va semăna cu mine, aşa agitată, ai încurcat-o! Cum să nu stea deloc? Nu am putut să văd mai nimic. S-a mişcat mereu. Aştept de două săptămâni să o văd şi nimic… Mi-a arătat doar degetele”, a spus Gina.

Fără niciun moment de ezitare, artisul a avut o replică fabuloasă: „Nu-i problemă dacă e agitată. Am antrenament”. Probabil se referă la activitatea intensă pe care Gina o are, în ciuda faptului că sarcina a trecut deja de pragul de șapte luni. A început să renoveze tot apartamentul, înainte ca primul ei copil să se nască. S-a gândit să înlocuiască multe lucruri – de la tapet și până la mobila de bucătărie. Însă, cea mai importantă este, firește, amenajarea camerei fetiței.

„Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu.

Mai este și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face ca ea, nu există”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...