Oana Zăvoranu, atac direct la Gina Pistol. Declaraţia brunetei despre iubita lui Smiley: “De ce mă stârniţi?”

Ana Anitoiu 19.01.2021, 15:20

Oana Zăvoranu a lansat un atac direct la Gina Pistol. Zăvo n-a iertat-o nici pe iubita lui Smiley, deși frumoasa prezentatoare de la Antena 1 urmează să devină mamă pentru prima oară și de abia așteaptă să își țină copilul în brațe. Nici faptul că ea și vedeta TV sunt văzute de telespectatori la același post de televiziune n-a deranjat-o pe ”Querida”, care face parte din distribuția serialului ”Sacrificiul”.

Cum a atacat-o Oana Zăvoranu pe Gina Pistol

Oana Zăvoranu n-a atacat-o pe Gina Pistol din proprie inițiativă. Totuși, atunci când un fan a întrebat-o ce părere are despre iubita lui Smiley, Zăvo nu s-a putut abține. Deși a fost ceva mai rezervată în declarații, bruneta a dat un răspuns și a ținut chiar să îl certe pe cel care a stârnit-o să aibă o astfel de reacție.

”De ce mă stârniți? Păi cam ce părere aș putea avea când și asta rupe giveaway-urile, codurile și arondurile?”, a spus Oana Zăvoranu despre Gina Pistol, care mai are doar aproximativ două luni până când își va ține în brațe primul copil, pe care a crezut că ar putea să nu-l aibă niciodată.

Oana Zavoranu, atac direct la Gina Pistol. Declaratia brunetei despre iubita lui Smiley: De ce ma starniti?
Gina Pistol si Smiley

Gina Pistol, despre Smiley și copilul lor

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a dezvăluit că a preferat să păstreze discreția în primele luni de sarcină, deoarece a avut motive întemeiate. Prezentatoarea de la Antena 1 a spus că a avut multe emoții în prima parte a sarcinii, din cauza unor analize medicale pe care le făcuse în urmă cu câțiva ani. Ea a precizat că ea și Smiley se iubesc. Recent, Gina Pistol a suferit un șoc. Mai multe detalii, AICI!

“În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol într-o postare pe Instagram.

Oana Zavoranu, atac direct la Gina Pistol. Declaratia brunetei despre iubita lui Smiley: De ce ma starniti?
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu, succes în război cu influencerele din România

La începutul acestui an, Oana Zăvoranu a înregistrat victorii în războiul pe care l-a declarat influencere, după ce câteva dintre ele au dat-o în judecată. Oana Roman și Anda Adam s-au văzut înfrânte în această acțiune a lor. Judecătorii le-au respins cererea de emiterea a unei ordonanțe președințiale. Această procedură se judecată în regim de urgență doar în cazuri speciale ce se referă, de exemplu, la minori disputați în cazul unui divorț sau executări silite.

”Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză. Mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat”, a anunțat recent Oana Zăvoranu, care le-a mai atacat, printre altele, pe Andreea Mantea, Cristina Ich, Adelina Pestrițu și Alina Ceușan.