Ce a pățit Gina Pistol când s-a dus în magazinul de mobilă, însărcinată în luna a șasea. ”Îmi venea să-l bat cu coșul în cap”

Stan Filon 16.12.2020, 16:02
Ce a pățit Gina Pistol când s-a dus în magazinul de mobilă, însărcinată în luna a șasea. ”Îmi venea să-l bat cu coșul în cap”

Gina Pistol a avut parte de o întâmplare cu adevărat enervantă, în timp ce se afla la cumpărături. Vedeta se deplasează foarte greu, deoarece a ajuns în luna a șase de sarcină și spune că merge cu greutate, deoarec are picioarele foarte umflate. Pe lângă toate acestea, un cetățean de bine i-a făcut o surpriză tare urâtă, în timp ce se afla în magazin.

Gina Pistol a povestit pățania prin care a trecut la cumpărături

Vedeta a povestit totul pe o rețea de socializare, unde a spus pas cu pas exact ce a pățit. Afată la cumpărături, vedeta s-a trezit în magazin fără căruciorul aproape plin de cumpărături. S-a enervat la culme, mai ales că obosește foarte tare după numai 50 de metri.

”Aveam coșul (iar când zic ‘coș’, mă refer la un cărucior din acela mare) cam pe jumătate plin și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de une nu-i! Nu mai era. M-am uitat împrejur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… nimic! Cineva, un amețit sau o amețită, mi l-a luat. După ce că eu obosesc dacă merg 50 de metri și gâfâi… ia-o acum de la început – du-te ia alt coș, adu-ți aminte ce ai pus mai devreme în coș, mai ia produsele o data…”, a povestit Gina Pistol într-un Instastory.

Gina Pistol a povestit patania prin care a trecut la cumparaturi
Gina Pistol a povestit patania prin care a trecut la cumparaturi

Aproape că i s-a făcut rău

Vedeta și-a ieșit din minți, deoarece a trebuit să se ducă să-și ia un alt cărucior și s-o ia de la capăt, adică să găsească din nou produsele pe care și le dorea. A fost la un pas chiar să i se facă rău de nervi. A mărturist chiar că i-ar fi dat cu coșul în cap celui care i l-a luat. Mai mult decât atât, și-a găsit într-un final și căruciorul, abandonat prin magazin, dar cu un produs în plus.

”Cred că dacă îl prindeam pe cel care mi-a luat coșul, cred că îl băteam cu coșul în cap! Mi se umflase o venă la gât de nervi. În drum spre casa de marcat am văzut și coșul meu. Pusese cine mi l-a luat în el o vază roz și apoi l-a abandonat pe drum”.

Vedeta a terminat postarea cu o tentă veselă. A spus că din cauza sarcinii mâinile i s-au unflat foarte tare, iar degetele sale au început să semene cu cele ale lui chef Scărlătescu! A ținut să precizeze că s-a umflat și la față și la buze, așa că a recunoscut cu mâna pe inimă că aceste efecte sunt datorate sarcinii, nu a vreunei vizite la estetician.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...