Gina Pistol a atras toate privirile în finala „Chefi la Cuțite”. Ce ținută spectaculoasă a avut prezentatoarea

Andreea Bisinicu 17.12.2020, 14:39
Gina Pistol a atras toate privirile în finala „Chefi la Cuțite”. Ce ținută spectaculoasă a avut prezentatoarea

Gina Pistol a atras toate privirile în finala „Chefi la Cuțite” cu ținuta asta. Ce rochie spectaculoasă a avut prezentatoarea celui mai îndrăgit show culinar din România. Blondina a strălucit într-o rochie superbă, care i-a pus în valoare trăsăturile frumoase. Burtica de gravidă nici nu s-a văzut. Cum a apărut viitoarea mămică în platoul finalei sezonului al optulea „Chefi la Cuțite”.

Gina Pistol a atras toate privirile în finala „Chefi la Cuțite” cu ținuta asta

Gina Pistol a atras toate privirile în finala „Chefi la Cuțite” cu ținuta asta. Superbă. Strălucitoare. Ravisantă. Aceste cuvinte abia descriu apariția răvășitoare a Ginei Pistol din finala sezonului opt „Chefi la Cuțite.” Blondina a furat privirile tuturor. Finaliștii, jurații și telespectatorii celui mai iubit show culinar din România au fost captivați de frumusețea Ginei Pistol, care reușește să uimească prin fiecare apariție.

Frumoasa blondină a îmbrăcat o ținută care va rămâne, cu siguranță, una dintre preferatele publicului feminin. Gina a purtat o rochie aurie, lungă până în pământ, care i-a ascuns burtica de gravidă și un decolteu amețitor, capabil să sucească mințile întregii suflări masculine. Bijuteriile strălucitoare au accesorizat perfect ținuta. Cu bucle lejere și blonde de tip Marilyn Monroe, cu zâmbetul de milioane, ochii albaștri cristalini și buzele roșii, prezentatoarea TV a arătat precum o starletă de cinema din epoca de aur a Hollywood-ului.

Gina Pistol a purtat o rochie aurie superba la finala celui de-al optulea sezon Chefi la Cutite
Gina Pistol a purtat o rochie aurie superba la finala celui de-al optulea sezon Chefi la Cutite

Ce surpriză i-a făcut Smiley iubitei sale, de ziua ei, la „Chefi la Cuțite”

Gina Pistol a avut parte de momente foarte emoționante săptămânile trecute. Frumoasa prezentatoare și-a serbat ziua de naștere pe platourile de filmare, iar colegii și prietenii s-au îngrămădit să o felicite și să-i aducă multe cadouri și un tort absolut delicios. La cei 39 de ani împliniți pe 9 decembrie, Gina Pistol se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este însărcinată cu primul ei copil, iar în doar câteva luni îi va dărui lui Smiley o fetiță. Blondina radiază de fericire și este mai sensibilă ca oricând.

Pentru că nu avea cum să uite de această zi atât de specială pentru mămica viitorului său copil, Smiley a apărut cu un alt tort, preferatul iubitei sale, lucru care a emoționat-o până la lacrimi pe viitoarea mămică. Înarmat cu un tort de ciocolată, artistul a reușit să o facă pe Gina Pistol să plângă de ziua ei. Sărbătorita s-a emoționat la vederea iubitului său, căruia i-a mulțumit pentru gest și l-a sărutat cu drag. După ce toți cei prezenți i-au cântat „La mulți ani” vedetei, Gina a păstrat un moment pentru a-și pune o dorință și a suflat în lumânarea așezată pe tort.

Smiley a facut-o sa planga de emotie pe Gina Pistol, cand a vazut surpriza sa
Smiley a facut-o sa planga de emotie pe Gina Pistol, cand a vazut surpriza sa

Cine o va înlocui pe Gina Pistol la „Chefi la Cuțite”

Pentru că Gina Pistol mai are puțin și naște, în sezonul următor Chefi la Cuțite va fi ocupată cu fetița pe care abia așteaptă să o țină în brațe. Așadar, producătorii emisiunii au găsit pe cineva care să o înlocuiască pe viitoarea mămică, ca prezentator al showului. Cel care va fi amfitrionul sezonului următor „Chefi la Cuțite” va fi nimeni altul decât Speak, iubitul Ștefaniei și finalistul celui mai recent sezon „Asia Express.”

Speak și Ștefania sunt buni prieteni cu Gina și Smiley. Cele patru vedete se cunosc de mult timp, iar de când au fost împreună la Asia Express, relația Ginei cu artistul și logodnica lui a devenit mult mai strânsă. Cei patru au plecat, recent, într-o vacanță de cupluri undeva în țările calde, unde și-au înregistrat traseul, peripețiile și relaxarea printr-o serie de clipuri și poze împărășite cu urmăritorii lor de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe