Gina Pistol, despre relaţia cu Smiley în această perioadă. Vedeta de la Antena 1 a povestit tot fanilor: „Nu te poţi înţelege cu mine”

Ana Anitoiu 20.01.2021, 19:12

Gina Pistol a dat din casă! Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 le-a povestit fanilor despre relația pe care o are cu Smiley în această perioadă, la aproximativ două luni înainte ca primul lor copil – o fetiță, să se nască.

Ce face Gina Pistol, cu puțin timp înainte de a naște

Chiar dacă este însărcinată în șapte luni și ceva, Gina Pistol este de neoprit. Vedeta TV nu poate sta locului. A început să renoveze tot apartamentul, înainte ca primul ei copil să se nască. S-a gândit să înlocuiască multe lucruri – de la tapet și până la mobila de bucătărie. Însă, cea mai importantă este, firește, amenajarea camerei fetiței.

”Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, despre relatia cu Smiley in aceasta perioada. Vedeta de la Antena 1 a povestit tot fanilor Nu te poti intelege cu mine
Gina Pistol si Smiley

Gina Pistol, despre relaţia ei cu Smiley în această perioadă

De asemenea, Gina Pistol le-a lăsat fanilor ei de înțeles cum arată relația ei cu Smiley în această perioadă. Prezentatoarea emisiunilor ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express” de la Antena 1 a recunoscut că nu se poate înțelege nimeni cu ea deocamdată. Dacă i s-a pus pata pe renovare, trebuie să facă exact cum își dorește.

”Mai este și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face ca ea, nu există”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol a suferit un șoc, la șapte luni de sarcină

De curând, frumoasa blondă, aflată în șapte luni și ceva de sarcină, a suferit un șoc. Totul după ce Smiley i-a cerut să îl ajute să găsească un cântar bun. Vedeta TV a făcut greșeala de a se urca pe cântar, iar rezultatul a înspăimântat-o de-a dreptul. Totuși, prezentatoarea a ținut să precizeze că nu se plânge de kilogramele în plus pe care le-a căpătat, deoarece este recunoscătoare că va deveni mamă. Gina Pistol s-a temut că nu va putea face niciodată un copil și a explicat de ce. Mai multe detalii, AICI!

”Parodiez anumite etape din viață, de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece și pentru că m-a binecuvântat cu copilul ăsta. Și, revenind la cântarul pe care deja îl urăsc, nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de sport și de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a precizat Gina Pistol, care a fost criticată recent de Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...