Gigi Becali, îndrăgostit de Anamaria Prodan? Declaraţiile impresarei care dau de gândit

Nicu Stan 04.02.2021, 14:13
Gigi Becali, îndrăgostit de Anamaria Prodan? Declaraţiile impresarei care dau de gândit

Gigi Becali ar fi îndrăgostit de Anamaria Prodan. Declaraţiile impresarei care dau de gândit. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi, citiți în articolul de mai jos.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali s-a transformat în telenovelă. Impresara susține că este iubită de patronul FCSB

Răsturnare de situație în scandalul anului dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali după ce s-a aflat că latifundiarul ar fi îndrăgostit, de fapt, de impresară.

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, a apucat de a ”mușcat” din Gigi Becali și nu îi mai dă drumul, ca un câine de luptă.

Gigi Beacli si Anamaria Prodan colaborau asa de bine ca pareau un cuplu
Gigi Beacli si Anamaria Prodan colaborau asa de bine ca pareau un cuplu

Atacul Anamriei Prodan, o invitație la dragoste?

Acum, soția lui Laurențiu Reghecampf, a ieșit la rampă cu un nou atac la adresa patronului FCSB. De fapt, nu prea este un atac, sună cam ca o invitație la dragoste. ”Ia vezi întrebă-l. Mă iubește sau nu? Eu zic ca da!”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Astfel, scandalul pornit de la transferul lui Dennis Man la Parma, combinație din care ar fi fost sărită Anamaria Prodan, s-a transformat într-o adevărată telenovelă de dragoste în care se poate spune că eroina s-a ales și cu inima rănită și cu banii pierduți.

Scandalul lui Gigi Becali cu Anamaria Prodan a ajuns și în presa internațională

De asemenea, scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a fost preluat și în presa internațională. Relația de colaborare dintre cei doi a fost speculată, mai ales după perioada în care Gigi Becali a ajuns la pușcărie.

”Becali se folosea de Anamaria Prodan pentru vânzarea de fotbaliști. Ani la rând, cooperarea celor doi a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu. Ani de zile, oamenii au șoptit că Gigi Becali era îndrăgostit de frumusețea și inteligența Anamariei Prodan, mai ales că și ea a acordat atenție relației lor profesionale”, au semnalat cei de la 24sports.com.

Anamaria Prodan a izbucnit când a auzit că Dennis Man a fost transferat la Parma fără ea

Zilele trecute, la aflarea veștii că Dennis Man a fost transferat la Parma fără a participa și ea la afacere, Anamaria Prodan a luat foc și a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali, dar și a vărului său, Giovanni Becali, impresar pe care patronul FCSB l-a preferat pentru perfectarea transferului lui Dennis Man.

Acesti indivizi dubiosi si murdari de tot ce e urat pe pamant Gigi si Giovanni daca traiam intr-o societate normala nu existau. Nimeni nu ii baga in seama! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Si sunt mandra de tot de partenerii mei de Parma! Ca exista asa specimene in Romania s-au mirat si cei de la Parma. Dar cand ai asa un patron-circ in Romania nu ai ce sa faci. Trebuie sa faci orice sa iti vezi interesul.

Gigi și Giovanni Becali, doi șobolănei disperați

Au sunat ca doi sobolanei disperati sa faca rost de numarul patronului Parmei sa se milogeasca pentru inca un milion in plus. Eu nu ma milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 mililioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amandoi au scos 11 in rate cu bonusuri care nu se pot atinge in 4 ani, acesti negociatori mari.

Sa isi vada de minciunile lui, de Dumnezeu, ca sa nu ma apuc eu sa vorbesc. Stie el ce se intampla daca vorbesc eu. Sa isi vada amandoi de batranete linistiti pe acasa! Atat mai spun eu. Si ei amandoi stiu. Ciocul mic si joc de glezne frumos si sa isi numere banii pe care eu i-am adus in toti anii astia la Steaua. In rest, pace si liniste. Dar sa nu miste prea tare sa ma deranjeze ca arunc foc pe nari si sar amandoi din bocanci„, spunea Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe