Anamaria Prodan, amenințare incredibilă pentru Gigi Becali. Ce îi va face când se vor vedea. ”Plătesc o amendă și gata”

Cristian Cojocaru 01.02.2021, 17:12
Anamaria Prodan, amenințare incredibilă pentru Gigi Becali. Ce îi va face când se vor vedea. ”Plătesc o amendă și gata”

Unul dintre cele mai titrate subiecte din ultima săptămână este scandalul dintre Anamaria Prodan, care vine cu o amenințare incredibilă pentru Gigi Becali. Scandalul a fost generat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Anamaria Prodan vine cu o amenințare incredibilă la adresa lui Gigi Becali

În ultima săptămână, atât Gigi Becali cât și Anamaria Prodan au făcut un schimb interminabil de atacuri și jigniri. Anamaria afirmă că finanțatorul FCSB i-a trimis un mesaj prin care își cerea scuze. Ba mai mult, impresarul susține că i-a blocat numărul de telefon al acestuia, pentru a nu îi mai contacta familia.

”El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare.” a declarat Anamaria Prodan.

Aceasta  nu s-a oprit aici și a spus că dacă se enervează și îl vede în cadrul unui meci, îi va da ”o palmă peste cap”.

”Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs.”a mai adăugat impresarul pentru GSP Live.

Latifundiarul afirmă că nu dorește să se ceartă cu femeile
Latifundiarul afirmă că nu dorește să se ceartă cu femeile

Declarațiile făcute de cei doi

Scandalul a fost presărat cu multe declarații din partea ambelor tabere. Anamaria Prodan spunând despre Gigi Becali:

”Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui. Ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta?

El îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali? Săracul, e agramat! Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou. Îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuțe, nu are punctuație, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriașe ca să citești un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluța de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu «Patroane, trezeşte-te!».” reprezentând câteva dintre declarației Anamariei Prodan.

Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos însă consideră că dacă cineva dorește să mai ia contact cu el, acela trebuie să fie Laurențiu Reghecampf. Latifundiarul afirmă că nu dorește să se ceartă cu femeile.

”Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.

Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Aneimaria Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? ”, a adăugat Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe