Anamaria Prodan regretă scandalul cu Gigi Becali? Impresara a spus tot: “Pot să spun că îmi pare rău de ce am zis”

Nicu Stan 03.02.2021, 13:06
Anamaria Prodan regretă scandalul cu Gigi Becali? Impresara a spus tot: “Pot să spun că îmi pare rău de ce am zis”

Se pare că Anamaria Prodan regretă scandalul cu Gigi Becali. Impresara spune acum că îi pare rău de toate cele de le-a zis despre latifundiarul din Pipera.

Anamaria Prodan vrea să îngroape securea războiului . Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Anamaria Prodan se pare că s-a înmuiat și regretă acum scandalul cu Gigi Becali, scrie gsp.ro. După toate ce le-a zis, impresara spune acum că îi pare rău.

Patronul FCSB a fost primul care a început scandalul şi a dezvăluit cum îi convingea impresara pe jucătorii de la gruparea roş-albastră să semneze cu ea. „Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor”, a declarat Gigi Becali.

Anamaria prodan spune ca dracu l-a pus pe Gigi Becali sa facă declaratii despre ea
Anamaria prodan spune ca dracu l-a pus pe Gigi Becali sa facă declaratii despre ea

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa verilor Becali

Agenta Anamaria Prodan a lansat după declarația lui Gigi Becali o serie de jigniri şi ameninţări fără precedent la adresa acestuia, precum și a vărului său, Giovanni Becali, iar acum spune că regretă ce a spus. De asemenea, susține că Gigi Becali a încercat să își ceară scuze, dar că ea i-a blocat telefonul.

Aceste declarații vin în urma unui mesaj primit de mine de la Gigi Becali, el mă cunoaște pentru că am petrecut așa mult timp împreună încât toată lumea este șocată. Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi.

Gigi Becali, o să regrete toată viața pierderea prieteniei Anamariei Prodan?

El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare.

Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs.

Diavolul l-a pus pe Gigi Becali să vorbească de ea

Până acum o săptămână, el le-a zis tuturor prietenilor și dușmanilor săi să nu vă certați vreodată cu Anamaria Prodan, este din toate punctele de vedere pregătită!. I-a luat Dumnezeu mințile, l-a pus diavolul să vorbească. Greșeala majoră a lui Gigi Becali a fost când m-a acuzat de ceva. Este o chestie personală, iar el o știe foarte bine.

Acum îi pare rău, a încercat să îmi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legătura cu nimeni din familia mea. A încercat să îl sune și pe Laurențiu, foarte târziu. Probabil în ani dacă o să ne lovim unul de celălalt chiar aș accepta scuzele lui. Că eu sunt vulcanică e un lucru știut.

Gigi Becali a stricat prietenia cu ea din cauza banilor

Împăcare? S-a împăcat și cu MM Stoica, cu absolut toată lumea. Problema nu e asta, ci faptul că pentru bani un om a stricat o prietenie. Lucru de neînțeles pentru că eu nu aveam nevoie de vreun ban de la el. Nu i-am cerut vreodată un leu„, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe