Gigi Becali, în culmea disperării după ce FCSB a terminat la egalitate cu U.Cluj. „Vând tot, lichidez. Nu am ce face”. Ce a spus despre meciul cu Rapid

Sorin Barbu 18.07.2022, 11:32
Gigi Becali, în culmea disperării după ce FCSB a terminat la egalitate cu U.Cluj. „Vând tot, lichidez. Nu am ce face”. Ce a spus despre meciul cu Rapid

Gigi Becali s-a enervat după meciul FCSB – Universitatea Cluj 1-1 și și-a „mitraliat” jucătorii. Nu a scăpat nimeni de furia patronului. Omul de afaceri este atât de dezamăgit încât se gândește să vândă toți jucătorii importanți ai echipei.

Gigi Becali vrea să vândă urgent toți jucătorii importanți de la FCSB

Gigi Becali își dorește foarte tare ca FCSB să câștige titlul după șapte ani de secetă, dar debutul în noul sezon nu a fost deloc grozav. Patronul își dorea un succes la scor în confruntarea cu Universitatea Cluj, dar rezultatul final a fost 1-1. Oaspeții au condus, iar Florin Tănase a stabilit scorul final din lovitură de la 11 metri.

Gigi Becali a intrat în direct la televiziune și și-a criticat jucătorii. Principalii vizați au fost fotbaliștii „cu greutate” din lot: Octavian Popescu, Florin Tănase și Darius Olaru. Aceștia sunt fotbaliștii pe care omul de afaceri speră să primească multe zeci de milioane de euro.

„Vreau să-i vând pe Olaru, pe Tănase, pe Coman, iar cu restul jucăm la locurile 6-7. Pai, dacă n-am ce să fac… Nu mai am ce face. Păi nu ai văzut cu Neluţu (n.r. Neluţu Varga, patronul de la CFR Cluj, se află în spital după un AVC)?

De ce să mă duc la spital? Am stat de douăzeci și ceva de ani și am ajuns la concluzia că n-am ce face”, a afirmat Gigi Becali.

Noul tun financiar dat de Gigi Becali. Ce vrea să facă într-o zonă turistică din România

FCSB are un program foarte aglomerat. Joi va înfrunta Saburtalo Tbilisi în turul doi preliminar din Conference League, iar duminică va înfrunta Rapidul lui Adrian Mutu.

„Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor dacă jucăm aşa. Nici calificare, nici Conference. Eu am înnebunit… vreau posesie, băi, Toni Petrea vreau posesie. Pasează! Pas, pas, pas, până îi oboseşti!

De ce nu au pasat? Pentru că Tavi când ajunge mingea la el e vedetă. Şi eu sunt vinovat. Pentru ce driblezi să pierzi mingea? Cordea când vine mingea vrea să dea ca Maradona. Pasează, mă!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a adus în această vară la FCSB trei fundași centrali: Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna și Joonas Tamm.

Urmăriți Impact.ro și pe