Gigi Becali a răbufnit, după ultima înfrângere suferită de FCSB. „În România nu mai e corupție, e prostie”

Marian Cărăvan 13.07.2020, 11:51

Gigi Becali a luat foc după înfrângerea suferită de FCSB în Bănie, însă de data asta nu i-a luat la țintă pe jucătorii săi sau pe antrenor, ci pe arbitrul meciului.

Tirada lui Gigi Becali la adresa arbitrului Marcel Bîrsan

Arbitrul Marcel Bîrsan a acordat două penalty-uri pentru Universitatea Craiova, în meciul pe care oltenii l-au câștigat cu 2-1 în fața celor de la FCSB. Gigi Becali l-a criticat dur pe „central”, pe care l-a acuzat că a acordat prea ușor cele două lovituri pentru gazde, în timp ce echipa sa nu a primit și ea două penalty-uri.

„Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Mihăilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd?

Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui. Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort”, a spus Gigi Becali, pentru Look Plus.

Gigi Becali a răbufnit, după ultima înfrângere suferită de FCSB. „În România nu mai e corupție, e prostie
Gigi Becali a răbufnit, după ultima înfrângere suferită de FCSB. „În România nu mai e corupție, e prostie” Foto: Facebook Universitatea Craiova

Gigi Becali: „În România nu mai e corupție, e prostie!”

Finanțatorul FCSB nu a digerat deloc înfrângerea de la Craiova și și-a continuat tirada la adresa arbitrului de centru. A răbufnit în direct, la tv, în timp ce Mihai Stoica a reacționat pe pagina sa de Facebook cu o postare.

„Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «MM ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă”, a mai spus Gigi Becali.

După victoria de duminică seara, Craiova a scăpat de „complexul FCSB” și s-a distanțat în fruntea clasamentului la patru puncte de CFR Cluj, cel puțin până în această seară, când echipa lui Dan Petrescu joacă cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 20:30.

Urmăriți Impact.ro și pe