Gigi Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu Ivan Mamut, după golul decisiv din meciul Universitatea Craiova – FCSB. De ce a fost nemulțumit de Octavian Popescu

Sorin Barbu 09.05.2022, 13:07

Gigi Becali s-a decis: Ivan Mamut rămâne la FCSB și sezonul viitor, după ce atacantul croat a marcat golul victoriei din meciul cu Universitatea Craiova. Omul de afaceri nu este însă mulțumit de Octavian Popescu și a spus că nu înțelege ce se întâmplă cu favoritul său.

Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Ivan Mamut

Gigi Becali l-a transferat pe Ivan Mamut la „preț redus”. Atacantul croat și Andrei Burlacu au fost luați de la Universitatea Craiova la schimb cu Ionuț Vînă, un jucător care era rezervă la FCSB, dar care nu prinde prea multe minute nici la formația din Bănie.

Până la meciul Universitatea Craiova – FCSB, soarta lui Mamut părea pecetluită. Nu jucase decât în șase partide și avea un mare zero la capitolul goluri marcate, așa că avea bagajele pregătite, deși contractul nu-i expiră în această vară. Atacantul croat a fost însă eroul partidei cu Universitatea Craiova. A intrat în minutul 84 și două minute mai târziu a adus victoria cu un gol cu călcâiul. A fost reușita care „i-a prelungit creditul” la FCSB.

„Mamut rămâne! El are contract oricum. Are contract pe 2 ani, plus încă 3. Dacă luăm campionatul, îi prelungesc contractul și lui Dumiter. Dacă luăm campionatul, sigur vom intra în Europa League și e vreo 20 și ceva de milioane. Nu mai contează o cheltuială de câteva sute de mii pentru doi jucători care ți-au purtat noroc”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, nemulțumit de Octavian Popescu

Patronul FCSB nu a fost însă mulțumit de jocul echipei de la Craiova și l-a criticat pe Octavian Popescu, atacantul de 19 ani pe care speră să obțină 50 de milioane de euro.

„Aseară, nu știu, a avut o evoluție foarte slabă aseară, nu știu, parcă nu mai are vigoarea aia a lui. Nu există anti-Tavi, nu există pentru el, nu a fost el în formă, dar jucătorii de geniu nu au. Nu ați văzut de Messi se spunea să ia măsuri și spunea un antrenor mare: «Pentru Messi nu există antidot, nu ai ce să îi faci», așa și lui Tavi, nu ai ce să îi faci.

Că spunea Cârțu că dublaj, ce dublaj, mă? Că într-un dribling îi driblează pe amândoi și dă gol. Aseară nu a fost în apele lui. Dacă el nu merge și echipa gâfâie. Dacă rezolvă jocul, cum să nu beneficieze de susținere? Dacă mai aveam un Tavi și pe dreapta, vai de capul meu”, a mai spus Becali.

Octavian Popescu a marcat nouă goluri în acest campionat și este monitorizat de Galatasaray, Besiktas, Torino și Sampdoria.

SURSA FOTO: FACEBOOK FCSB

Urmăriți Impact.ro și pe