VIDEO

Toni Petrea, în culmea fericirii după ce FCSB a învins la Craiova cu 1-0. „Am trăit foarte intens”. Ce i-a transmis Laurențiu Reghecampf

Sorin Barbu 09.05.2022, 09:28

FCSB rămâne în lupta pentru titlu! A câștigat cu un gol norocos la Craiova și se află la două puncte de liderul CFR Cluj. Ivan Mamut, fost jucător în Bănie, a fost omul confruntării. A semnat reușita decisivă, iar la interviul de la finalul meciului a venit cu Risto Radunovic, pe post de translator.

Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Mai sunt doar două etape din play-off, dar lupta nu este decisă. Dimpotrivă! Este tot mai palpitantă. FCSB s-a impus cu 1-0 în meciul din deplasare cu Universitatea Craiova în urma unui gol norocos marcat cu călcâiul în minutul 86.

„Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia. Am împins din ce în ce mai mult. A venit un gol meritat, exact când trebuia, care a turnat puţin plumb. Era 0-0, trebuia să câştigăm”, a declarat antrenorul FCSB, Toni Petrea.

Ivan Mamut, salvatorul FCSB în meciul de la Craiova

Ivan Mamut a fost soluția disperată la care a apelat FCSB pe finalul partidei. A intrat în minutul 84 și a înscris două minute mai târziu. Atacantul croat nu mai marcase de aproape un an și patru luni în Liga 1 și a fost introdus pe teren în locul lui Ianis Stoica, un jucător care intrase pe teren în minutul 37. Ivan Mamut a fost adus chiar de la Universitatea Craiova și nu este foarte sigur că mai rămâne la FCSB și sezonul viitor.

„Ce să fac, să bag un fundaş ?Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale”, a explicat Toni Petrea de ce a apelat la Ivan Mamut.

„Înainte de meci, am vorbit cu Pintilii și i-am spus că am nevoie de 10 minute și o să dau gol. Sunt extrem de bucuros că am marcat. După tot timpul în care am lipsit, a venit golul și e bucurie mare. Nu mai e important cine a dat gol, important că am câștigat”, a declarat Ivan Mamut, care nu a prins niciun minut în ultimele trei partide desfășurate înaintea duelului din Bănie.

Laurențiu Reghecampf, avertisment pentru FCSB

Prin această înfrângere, Universitatea Craiova a spus „adio” șanselor pentru locul doi. Etapa viitoare, oltenii vor înfrunta liderul CFR Cluj. Rămâne de văzut dacă vor trimite pe teren rezervele, o strategie pe care patronul Mihai Rotaru a mai folosit-o în alte meciuri care au decis titlul în Liga 1.

„Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR).

Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjează anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova și FCSB au jucat într-o atmosferă superbă, în fața unui stadion plin

CFR Cluj are 54 de puncte, iar FCSB 52. Etapa următoare, liderul înfruntă pe teren propriu Universitatea Craiova, iar roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Voluntari.

SURSA FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Urmăriți Impact.ro și pe