Gigi Becali este uluit că FCSB a reușit să câștige la Craiova. „Cum să dea Mamut gol cu călcâiul?”. Ce a spus despre antrenorul Toni Petrea

Sorin Barbu 09.05.2022, 11:56

Gigi Becali este convins că FCSB nu ar fi câștigat la Craiova fără ajutor divin. Omul de afaceri a recunoscut că echipa lui a fost dominată și a spus despre Toni Petrea că a făcut o schimbare „fără logică”, când l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut, jucătorul care a adus victoria grație unui gol marcat cu călcâiul.

Gigi Becali, suprins de victoria din Bănie

FCSB a învins în Bănie cu 1-0 pe Universitatea Craiova și a rămas în lupta pentru titlu, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Gigi Becali a văzut meciul din fața televizorului și a recunoscut că în finalul partidei era convins că echipa lui nu mai are nicio șansă să câștige. Golul victoriei a fost înscris de Ivan Mamut în minutul 86, care a trimis mingea în poartă cu călcâiul.

„Vorbeam cu Meme dimineață, chiar îi ziceam, cum să înscrie Mamut gol cu călcâiul? Și mai ales când ne dominau ei, că noi în ultimele 20 de minute eram amețiți, veniseră peste noi, ne dominau clar, noi nu ne regăseam. Aseară nu mai speram deloc, mă și gândeam, un egal, locul doi, asta e. Dar uite că a vrut Dumnezeu, că El ne-a dat.

Uite, Dumnezeu mi-a arătat că eu singur nu puteam câștiga, dar El a intervenit, altă explicație nu există. Păi uitați-vă ce ratări au avut ei, cum dădeau bară, în blocaj”, a declarat finanțatorul formației.

Gigi Becali este convins că a fost ajutat de divinitate la meciul Universitatea Craiova – FCSB

Gigi Becali, nemulțumit de joc și de strategia lui Toni Petrea

Ivan Mamut este un jucător de 25 de ani adus chiar de la Universitatea Craiova. Nici în Bănie, nici la FCSB nu a intrat de prea multe ori pe teren. Patronul se gândea să renunțe la el, dar după acest gol se pare că va primi încă o șansă. Gigi Becali a analizat și ideea lui Toni Petrea de a-l trimite pe teren pe Mamut. În timpul partidei a fost convins că este o schimbare care nu va aduce nimic bun.

„Ei au fost călare pe joc, așa a fost, eu am avut și emoții, pentru prima dată după mult timp. Era miza mare, măcar ne-am asigurat de locul doi, era important. Acum, ce-o da Dumnezeu, dacă a făcut atâtea, cred că o face până la final. Ce încredere să am în echipă, când a dat Mamut gol cu călcâiul.

Mai ales că Petrea a făcut o mișcare fără logică, a intrat Mamut, nu se justifica. Și uite că a ieșit, a dat Dumnezeu”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali nu a înțeles schimbările lui Toni Petrea

FCSB se află pe locul doi la două puncte de CFR Cluj și etapa următoare va înfrunta pe FC Voluntari. Liderul are meci pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe