George Simion, cuvinte dure despre Iohannis. Liderul AUR a răbufnit: “O apucătură totalitară”

Stan Filon 19.03.2021, 08:22
George Simion, cuvinte dure despre Iohannis. Liderul AUR a răbufnit: “O apucătură totalitară”

Atac fără precedent la adresa premierului Florin Cîțu și a președintelui României, Klaus Iohannis! Cei doi demnitari au intrat în colimtorul lui George Simion, co-fondator al partidului AUR. Parlamentarul s-a dezlănțuit la adresa celor doi, după discuțiile legate de valul trei al pandemiei.

George Simion, atac devastator la Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Co-fondatorul AUR George Simion a fost invitat la o emisiune de televiziune, de unde a transmis niște mesaje dure președintelui României, dar și premierului Florin Cîțu. Iohannis ar fi ieșit la declarații ”să sperie lumea”, iar Florin Cîțu este ”un mare terorist”, potrivit parlamentarului AUR.

”Domnul Cîțu, când a jurat pentru postul de prim ministru, a jurat pentru respectarea libertăților și depturilor fundamentale. Și ne trezim în aceste zile că suntem numiți teroriști pentru că punem la îndoială anumite lucruri”, a spus președintele AUR.

George Simion, atac devastator la Klaus Iohannis si Florin Citu
George Simion, atac devastator la Klaus Iohannis si Florin Citu

”De-asta a ieșit astăzi Klaus Iohannis astăzi”

”Să bagi frică în oameni este o apucătura totalitară. De-asta a ieșit astăzi Klaus Iohannis astăzi. Să sperie lumea. Spune niște gogomănii mai mari decât ar fi putut să producă Viorica Dancila. Suntem tratați că ultimii sclavi care sunt certați de părinții națiunii. Nu mai trăim într-o dictatură și avem voie să ne întrebăm.

Eu îl văd pe Florin Cîțu că este un mare terorist pentru că asasineaza economia națională împreună cu domnul Năsui pentru că nu a fost capabil până acum să producă un proiect de țară și să atragă niște finanțări durabile, nu împrumuturile pe care le vom primi din partea UE.  Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale”, a declarat George Simion la Antena 3.

AUR se lansează și în Republica Moldova

Chiar dacă George Simion are interzis să meargă în Republica Moldova, în Basarabia urmează să fie înființată o ramură AUR. Chiar el este cel care a făcut anuntul. ”Pornim un proiect politic care să ducă la îndeplinire voinţa unei naţiuni – reîntregirea naţională. Lansăm pe 27 martie, de ziua unirii Basarabiei cu România. Veniţi alături de noi”, a declarat George Simion într-un Live pe o reţea de socializare.

Copreşedintele AUR, deputatul George Simion, a încercat să intre în Republica Moldova, dar accesul i-a fost refuzat. Vameșii i-au spus că are interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova până în anul 2023. Chiar dacă știa că are interdicție, George Simion s-a gândit că noul statut de parlamentar al României îl va ajuta să intre în Republica Moldova. Nu a fost deloc așa, iar liderul AUR a făct scandal la graniță, dar degeaba.