Radu Tudor o atacă pe Flavia Groşan. Prezentatorul, despre înfăţişarea medicului care ar fi tratat 1000 de bolnavi COVID: “O întrebare am”

Stan Filon 18.03.2021, 13:17
Radu Tudor o atacă pe Flavia Groşan. Prezentatorul, despre înfăţişarea medicului care ar fi tratat 1000 de bolnavi COVID: “O întrebare am”

Jurnalistul Radu Tudor o ia peste picior pe doctora din România care a spus că a tratat cu succes peste 1.000 de bolnavi de coronavirus. Medicul a venit cu acuzații grave și spune că “în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”.

Radu Tudor o atacă pe doctora Flavia Groşan

Jurnalistul Radu Tudor a văzut și el postarea medicului Flavia Groșan, care a spus că a tratat foarte mulți pacineți de coronavirus cu o schemă medicală proprie. Medicul pneumolog din Oradea susține că schema ei este una clasică și ieftină, dar foarte eficientă.

”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor.

Radu Tudor o ataca pe doctora Flavia Grosan
Radu Tudor o ataca pe doctora Flavia Grosan

”Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare”

Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital.

Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan pentru național.ro.

Declarațiile medicului au scandalizat lumea medicală, iar Colegiul Medicilor s-a autosesizat și a spus că declarațiile medicului reprezintă un ”derapaj” pentru care va fi tras la răspundere.

Jurnalistul radu Tudor s-a implicat și el cumva în scandal. A postat mai multe fotografii care nu o prezintă într-o lumină tocmai bună pe doctora respectivă, iar alături de aceste poze a postat următorul text: “O întrebare pentru următorul caz al Colegiului Medicilor din România: a fost eliminată evaluarea psihologică / psihiatrică periodică pentru medicii cu aviz de liberă practică?!”, spune jurnalistul Radu Tudor, pe pagina de Facebook.