George Burcea a devenit de nerecunoscut în timp ce Andreea Bălan e în spital. Cum și-a lăsat mască toți fanii

Andreea Bisinicu 05.11.2020, 17:12
George Burcea a devenit de nerecunoscut în timp ce Andreea Bălan e în spital. Cum și-a lăsat mască toți fanii

George Burcea a devenit de nerecunoscut în timp ce Andreea Bălan e în spital. Cum și-a lăsat mască toți fanii. Ce imagine a postat pe contul său personal de Instragram.

Cum și-a făcut apariția George Burcea în mediu online, când Andreea Bălan se afla în spital

Clipe cumplite pentru Andreea Bălan. Artista a ajuns de urgență la spital, în dimineața zilei de 2 noiembrie, cu dureri abdominale crunte.

După diverse investigații, artista a fost la un pas să fie urcată pe masa de operații, dar cu ajutorul medicilor de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, problemele sale au putut fi rezolvate doar cu un tratament. Din fericire, artista se simte mult mai bine, după cum le-a spus chiar ea fanilor, într-o serie de instastories.

George Burcea și-a uimit fanii cu o imagine controversată, postată pe contul său de Instagram, în timp ce mama copilelor sale era internată în spital. Actorul a împărtășit cu fanii o poză în care George Burcea a devenit de nerecunoscut.

Mai mult de atât, Burcea pare desprins dintr-un film postapocaliptic, cu o costumație de culoare neagră și un machiaj spectaculos, care îl aseamănă cu un robot sau zombie.

Postarea lui George Burcea de pe contul sau de Instagram i-a uimit pe urmaritorii actorului
Postarea lui George Burcea de pe contul sau de Instagram i-a uimit pe urmaritorii actorului

Prima reacție a lui George Burcea, când a aflat că Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

George Burcea a fost contactat de cei de la fanatik.ro, pentru a da câteva declarații privind starea de sănătate a fostei sale soții. Actorul a mărturisit că ultima dată a vorbit cu Andreea Bălan cu câteva zile înainte ca artista să fie internată la Sanador.

Fostul partener de viață al juratei de la „Te cunosc de undeva” i-a transmis, Andreei Bălan, multă sănătate și speră ca artista să se simtă bine.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic. Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău. În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea pentru fanatik.ro

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe