Detaliul care îi leagă pe George Burcea și Viviana Sposub. Apar elemente noi după sărutul de la Ferma de pe Pro TV

Mirabela Vasile 09.09.2020, 20:26
Detaliul care îi leagă pe George Burcea și Viviana Sposub. Apar elemente noi după sărutul de la Ferma de pe Pro TV

Sărutul dintre George Burcea și frumoasa fostă asistentă Viviana Sposub a adus un val de reacții din partea fanilor. Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva între cei doi ar exista ceva dinainte de concursul ”Ferma”, iar detaliile care au ieșit la lumină au uimit pe toată lumea. Mai mult decât atât, românii  au înțeles imediat de unde simpatia dintre cei doi este așa de mare.

Viviana Sposub și George Burcea, legături surprinzătoare

Astfel, se pare că Viviana Sposub și George Burcea se cunosc într-adevăr dinainte de participarea la concursul televizat. Amândoi sunt din Botoșani. Având în vedere acest detaliu, dar și apropierea celor doi, fanii și-au pus o mulțime de întrebări cu privire la faptul că George Burce ar fi avut relații extraconjugale cu fosta prezentatoare meteo și asta chiar în timp ce actorul era căsătorit cu Andrea Bălan.

Fostul soț al Andreei Bălan este printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa la noul sezon din emisiunea ”Ferma”. După mai multe luni în care George Burcea a fost într-un colț de umbră, acest contract pare să fie chiar o salvare pentru actor. Totuși, acesta s-ar număra printre participanții ”low cost” ai emisiunii.

Potrivit surselor Cancan.ro, George Burcea ar primi mult mai puțini bani în comparație cu colegii lui de ”suferință”. Fostul soț al Andreei Bălan ar lua în urma participării la emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”.

Noul sezon de la ”Ferma” a început în forță. Show-ul este prezentat tot de Mihaela Radulescu și de Cristian Bozgan și se numește ”Fermieri versus oraseni”.

Printre vedetele care vor fi în acest sezon se numără Anna Lesko – echipa sătenilor, Alina Pușcău – echipa orășenilor, Octavian Ciovica – echipa sătenilor, Cezar Ouatu – echipa orășenilor.

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”, a spus Cezar Ouatu.

Ferma vine cu un nou sezon incendiar
Ferma vine cu un nou sezon incendiar

Mihaela Rădulescu, încântată de noul sezon ”Ferma”

”Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețam, că la ultima ediție, dar o să ne confruntam cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viață e grea și plina de surprize, pentru țoață lumea.

Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidam pe concurenți prin propriile neputinte, până o să vadă cate pot cu adevărat să facă, dar să și duca. Ne vedem în noua Fermă!”, a declarat Mihaela Rădulescu, la începutul filmărilor.