Ce se întâmplă cu George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns în spital. Apropiaților artistei nu le vine să creadă

Iancu Andreea 05.11.2020, 10:00
Ce se întâmplă cu George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns în spital. Apropiaților artistei nu le vine să creadă

În urmă cu doar o zi, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, unde o operație este inevitabilă. Cu toate că fosta sa soție trece prin clipe grele, George Burcea a ales să reacționeze într-un mod neașteptat.

George Burcea și Viviana Sposub, anunț fericit în timp ce Andreea Bălan ajungea la spital

Artista se confruntă cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care a ajuns de urgență la un spital privat. Andreea Bălan se află sub observație medicală, după ce specialiștii au diagnosticat-o cu abces abdominal. În tot acest timp, George Burcea, tatăl fetițelor vedetei, nu pare să se fi sinchisit de starea de sănătate a fostei soții. Acesta și Viviana Sposub au făcut un anunț fericit.

Chiar în ziua în care artista se afla în spital, George Burcea și Viviana Sposub anunțau că s-au vindecat de Covid-19. De asemenea, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o plimbare în parc, dar și de timp petrecut împreună în bucătărie. Astfel, George și Viviana au gătit cozonaci și au mâncat sushi, bucurându-se nespus de revenirea la normal.

Deși se află în proces de divorț, George Burcea și Andreea Bălan păstrează o relație civilizată. Însă, de când s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, actorul nu pare să mai aibă alte griji. Potrivit wowbiz.ro, acesta nu a reacționat în niciun fel după vestea că Andreea Bălan are probleme de sănătate.

”Andreea Bălan nu a vorbit cu George Burcea deloc în ultima perioadă. Nici măcar când s-a aflat de problemele ei de sănătate, el nu s-a oferit să o ajute într-un fel sau altul, să se ocupe de chestiunile urgente… E adevărat, a acționat ca în perioada în care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte…”, a declarat, în exclusivitate, o sursă wowbiz.ro.

George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că s-au vindecat de Covid-19
George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că s-au vindecat de Covid-19

Andreea Bălan, de urgență la spital

Artista s-a confruntat cu dureri abdominale îngrozitoare cu o noapte înainte să ajungă la un spital privat. Aceasta era extrem de slăbită, iar medicii au decis că diagnosticul necesită și o intervenție chirurgicală.

”Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut”, a declarat, în exclusivitate, un apropiat de-al vedetei, pentru revista VIVA!.

Andreea Bălan ar fi avut un abces abdominal, pe care medicii au decis să îl opereze laparoscopic, după ce artista a fost internată. Potrivit specialiștilor, acest abces abdominal reprezintă o inflamație care duce la formarea unei cavități cu conținut purulent între organele interne. Totuși, conform unei declarații recente a artistei, pe pagina de Instagram, a reușit să evite operația chirurgicală. Medicii au reușit să dreneze abcesul abdominal, iar acum artista se află sub tratament medical.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI