Ce se întâmplă cu George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns în spital. Apropiaților artistei nu le vine să creadă

Iancu Andreea 05.11.2020, 10:00
Ce se întâmplă cu George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns în spital. Apropiaților artistei nu le vine să creadă

În urmă cu doar o zi, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, unde o operație este inevitabilă. Cu toate că fosta sa soție trece prin clipe grele, George Burcea a ales să reacționeze într-un mod neașteptat.

George Burcea și Viviana Sposub, anunț fericit în timp ce Andreea Bălan ajungea la spital

Artista se confruntă cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care a ajuns de urgență la un spital privat. Andreea Bălan se află sub observație medicală, după ce specialiștii au diagnosticat-o cu abces abdominal. În tot acest timp, George Burcea, tatăl fetițelor vedetei, nu pare să se fi sinchisit de starea de sănătate a fostei soții. Acesta și Viviana Sposub au făcut un anunț fericit.

Chiar în ziua în care artista se afla în spital, George Burcea și Viviana Sposub anunțau că s-au vindecat de Covid-19. De asemenea, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o plimbare în parc, dar și de timp petrecut împreună în bucătărie. Astfel, George și Viviana au gătit cozonaci și au mâncat sushi, bucurându-se nespus de revenirea la normal.

Deși se află în proces de divorț, George Burcea și Andreea Bălan păstrează o relație civilizată. Însă, de când s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, actorul nu pare să mai aibă alte griji. Potrivit wowbiz.ro, acesta nu a reacționat în niciun fel după vestea că Andreea Bălan are probleme de sănătate.

”Andreea Bălan nu a vorbit cu George Burcea deloc în ultima perioadă. Nici măcar când s-a aflat de problemele ei de sănătate, el nu s-a oferit să o ajute într-un fel sau altul, să se ocupe de chestiunile urgente… E adevărat, a acționat ca în perioada în care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte…”, a declarat, în exclusivitate, o sursă wowbiz.ro.

George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că s-au vindecat de Covid-19
George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că s-au vindecat de Covid-19

Andreea Bălan, de urgență la spital

Artista s-a confruntat cu dureri abdominale îngrozitoare cu o noapte înainte să ajungă la un spital privat. Aceasta era extrem de slăbită, iar medicii au decis că diagnosticul necesită și o intervenție chirurgicală.

”Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut”, a declarat, în exclusivitate, un apropiat de-al vedetei, pentru revista VIVA!.

Andreea Bălan ar fi avut un abces abdominal, pe care medicii au decis să îl opereze laparoscopic, după ce artista a fost internată. Potrivit specialiștilor, acest abces abdominal reprezintă o inflamație care duce la formarea unei cavități cu conținut purulent între organele interne. Totuși, conform unei declarații recente a artistei, pe pagina de Instagram, a reușit să evite operația chirurgicală. Medicii au reușit să dreneze abcesul abdominal, iar acum artista se află sub tratament medical.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...