George Burcea, declarații inedite despre consumul de droguri: „Eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă”

Andreea Bisinicu 02.11.2020, 16:56
George Burcea, declarații inedite despre consumul de droguri: „Eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă”

George Burcea face primele declarații inedite despre consumul de droguri. „Eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă”. Ce spune actorul acum despre acea perioadă din viața lui.

George Burcea face primele declarații despre consumul de droguri

Au trecut opt luni de când George Burcea și artista Andreea Bălan s-au despărțit. Deși povestea lor de dragoste părea a fi desprinsă din basme, iată că relația lor a ajuns la sfârșit după patru ani. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2019 și au decis să ajungă la notar, pentru divorț, în februarie 2020.

Întrebarea care a stat pe buzele tuturor fanilor și nu numai a fost „a consumat sau nu droguri George Burcea? Daca da, de ce?”. Ei bine, actorul a făcut lumină în acest caz și a făcut primele declarații despre consumul de droguri.

Sătul de speculații, guri rele și zvonuri rău fondate, George Burcea a recunoscut că a avut un moment de slăbiciune, în care a consumat substanțe interzise, însă nu se pune problema de o dependență de droguri. Motivul, spune el, a fost gândul la problemele de acasă, care îl măcinau.

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele.”, a declarat George pentru okmagazine.ro.

George Burcea si Andreea Balan au divortat dupa cateva luni dupa ce s-au casatorit. Cei doi au doua fetite
George Burcea si Andreea Balan au divortat dupa cateva luni dupa ce s-au casatorit. Cei doi au doua fetite

George Burcea spune că nu a fost niciodată violent

De asemenea, actorul a ținut să precizeze că nu a fost niciodată violent, nici cu soția sa, nici cu cele două fetițe. Potrivit Spynews, fostul soț al Andreei Bălan a declarat că artista este cea care a chemat poliția pentru a obține un avantaj în procesul de custodie al fetițelor.

Mai mult de atât, George Burcea o acuză pe o prietenă bună de-a fostei sale soții că a fost cea care a sfătuit-o pe Andreea Bălan să recurgă la acest gest:

„Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut.”, a mai zis el.

George Burcea și Viviana Sposub traiesc o iubire ca in povesti, dupa ce s-au cunoscut la Ferma de pe PRO TV
George Burcea și Viviana Sposub traiesc o iubire ca in povesti, dupa ce s-au cunoscut la Ferma de pe PRO TV

George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub, după ce s-au cunoscut la „Ferma”

Chiar dacă jurata de la „Te cunosc de undeva” și fostul concurent de la „Ferma” nu mai formează un cuplu, cei doi se ocupă, împreună, de creșterea celor două fetițe, Ella și Clara. Viața merge înainte și, așa cum era de așteptat, cei doi au găsit fericirea în brațele altor persoane.

Andreea Bălan ar fi fericită alături de Tiberiu Argint, iar George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma” de la PRO TV.

Cei doi s-au îndrăgostit la filmările de la „Ferma” și acum formează un cuplu. Fanii le-au spus, mai în glumă, mai în serios, că s-ar putea să calce pe urmele lui Florin și Brigitte Pastramă, care s-au căsătorit la câteva luni după ce s-au cunoscut în cadrul aceleiași emisiuni.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe