Fotografia după care Lora a început să fie comparată cu Loredana Groza. Ce s-a văzut în oglindă

Badea Violeta 09.02.2022, 18:44

Lora este una dintre cele mai cunoscute și mai frumoase cântărețe din țara noatră. În ultimul timp, vedeta a devenit extrem de activă pe rețelele sociale, unde postează fotografii din viața privată. Recent, superba blondină și-a surprins prietenii virtuali cu cea mai recentă imagine distribuită pe Instagram. Motivul pentru care Lora a fost comparată cu Loredana Groza. Iată ce s-a văzut în oglindă!

Lora, criticată aspru de fani

Lora, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de la noi din țară. Recent, fosta concurentă de la „Asia Express” a apărut pe rețelele sociale într-o ipostază care a aprins imaginația reprezentanților sexului puternic.

Lora a distribuit o imagine pe Instagram în care a dorit să le arate fanilor cât de mult i-a crescut părul, însă în oglindă i s-a reflectat posteriorul bine lucrat la sală. Foarte mulți internauți au complimentat-o, dar au existat și câteva guri rele care au criticat-o. Unii dintre aceștia au început să o compare cu Loredana Groza.

„Te ajută cu ceva maimuțăreala asta? Te-ai făcut remarcata prin voce… E imposibil de înțeles de ce unele persoane publice simt nevoia să se preteze la a posta poze de genul. Și ca să-ți fac un compliment, te compar cu Loredana în speță…”

„O nouă piesa album ceva mai scoți draga Lora”

„De ce faci poze asa ?.?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Lora
Lora

Cum se menține Lora în formă

Lora pozează din ce în ce mai îndrăzneț pe rețelele sociale, iar ținutele pe care le poartă la evenimentele la care ia parte atrag tot timpul atenția. Lora are o carieră de succes și multe proiecte, dar nu se neglijează niciun moment. Iată cum se menține în formă vedeta.

„N-am mers la sală des pentru că am evitat pe cât posibil spaţiile închise şi aglomerate, iar când mergeam, alegeam anumite intervale orare în care ştiam că sunt puţini oameni.

Am mai mers la pisicină, iar în rest am alergat mai mult în aer liber şi încerc să mă menţin într-o formă cu care eram obişnuită atunci când aveam multe concerte. Nu sunt chiar în acea formă, dar încerc pe cât posibil să mă menţin.

Acum, cu perioada asta rece, fac mai mult excerciţii acasă, alerg mai puţin pentru că aerul foarte rece nu-mi face bine, având o sensibilitate. Aştept primăvara! Între timp, am grijă la alimentaţie şi poate o vacanţă la schi m-ar ajuta?!”, a declarat artista pentru OK! Magazine.

Pe plan personal, Lora se iubește cu Ionuț Ghenu de mai bine de cinci ani și sunt extrem de fericiți împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...