FOTO EXCLUSIV. Cum au fost surprinși Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, după scandalul cu vaccinul. Nimeni nu se aştepta la asta

Iancu Andreea 17.02.2021, 13:24

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, formează o familie atipică. Cei doi au făcut alegeri inedite pentru creșterea celor trei copii din familie, care studiază acasă și nu frecventează o unitate școlară obișnuită și acordă mai multă grijă protejării Planetei. Recent, însă, actorul a făcut o afirmație care a stârnit controverse, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid. Totuși, pentru că sunt obișnuiți să nu țină cont de gura târgului, cei doi soți au ales să își trăiască viața, ca și cum scandalul nu ar fi existat. Reporterii impact.ro i-au surprins pe cei doi afișând o atitudine extrem de relaxată.

Cum au fost surprinși Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Actorul Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, sunt împreună de 16 ani și se bucură de o familie frumoasă și numeroasă. Cuplul îi are alături pe cei trei copii, Sofia, fiica cea mare, pe fiul Kadri, dar și pe micuța Roxana India, fetița care a mărit familia celor doi și care a fost înfiată de soți în urmă cu câțiva ani. Tabloul lor de familie este completat de o viață frumoasă și liniștită, în comuniune cât mai multă cu natura, Dragoș și Dana bucurându-se de o locuință în afara Bucureștiului, în apropiere de pădure, construită pe cât posibil în mod ecologic.

Totuși, cei doi nu ezită să iasă în lume și să se bucure de prezența prietenilor lor. Recent, prezentatorul “Visuri la cheie” și-a însoțit soția la o întâlnire cu doi prieteni ai familiei. Cei patru membri au luat masa la un restaurant din zona Floreasca, unde Dana și-a așteptat soțul să ajungă. Cu gesturi tandre unul față de celălalt, Dragoș și Dana s-au bucurat de timpul petrecut alături de cei dragi și apoi au părăsit incinta, îndreptându-se către casă. Totuși, atât la venire cât și la plecare, vedeta PRO TV nu a apărut purtând masca de protecție, conform măsurilor impuse de pandemie.

Actorul și soția sa, în compania unui grup de prieteni, într-un local din București
Actorul și soția sa, în compania unui grup de prieteni, într-un local din București

Prezentatorul TV, implicat într-un scandal în plină campanie de vaccinare anti-Covid

Dragoș Bucur a stârnit multă vâlvă în jurul unei postări publicate de acesta în urmă cu câteva zile, pe contul său de Facebook. Deși a fost infectat cu Covid-19 în luna septembrie a anului trecut, actorul s-a vindecat și a depășit situația, însă nu consideră benefică purtarea măștii de protecție, conform indicațiilor specialiștilor. Pe de altă parte, prezentatorul PRO TV nu este de acord cu vaccinarea și a anunțat că nu se va vaccina.

În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască, a scris actorul.

Această afirmația a lui Dragoș Bucur a dus la împărțirea internauților în două tabere. În timp ce unii îl critică dur, alții îi susțin inițiativa. Dintre cei care și-au arătat dezacordul față de decizia actorului se numără jurnalistul Lucian Mîndruță, a cărui soție este chiar cadru medical, proaspăt vaccinat anti-Covid. Pe de altă parte, Dana Budeanu i-a transmis aprobarea sa vis a vis de această decizie. 

Prezentatorul
Prezentatorul “Visuri la cheie” a fost confirmat cu Covid-19 în luna septembrie 2020

”Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască”

Celor ce aleg sa injure si sa atace ii sfatuiesc sa se gandeasca la faptul ca in curand s-ar putea sa fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o parere. Cred ca ne apropiem de acel moment si nu vreau sa particip la crearea lui. Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie.

Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord. Stiu sigur ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, dar fie le este teama sa se exprime public, fie prefera sa stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred in Dumnezeu si in libertatea de expresie, sunt sustinator al luptei impotriva discrimarii si astea sunt valorile dupa care ma ghidez in viata. PS-acum imi e teama sa citesc toate comentariile de la postarea precedenta, dar trec eu si peste teama asta!, a transmis ulterior Dragoș Bucur, în urma reacțiilor apărute după prima sa afirmație.