Lucian Mândruță sare la gâtul unei vedete PRO TV. ”E greu să nu te mai recunoască lumea pe stradă!”

Iancu Andreea 10.02.2021, 10:54

Jurnalistul Lucian Mândruță a reacționat dur în urma unui mesaj recent, postat de una dintre vedetele de la PRO TV. Acesta a transmis un îndemn celui care a reușit să provoace un val de reacții vehemente în mediul online cu o afirmație discutabilă. Ce spune Mândruță despre decizia susținută de vedetă.

Lucian Mândruță, replică dură la adresa unei vedete de la PRO TV

Fostul prezentator TV și actual jurnalist, Lucian Mândruță, a fost uimit de un mesaj recent postat de Dragoș Bucur, celebrul prezentator de la PRO TV, din cadrul emisiunii „Visuri la cheie”. Acesta din urmă a scris un mesaj discutabil cu privire la măsurile impuse de pandemie și la campania de vaccinare instituită în România. Vedeta PRO TV susține că nu poartă mască și nici nu își dorește să se vaccineze, oferind ocazia internauților să își exprime părerea cu privire la alegerile sale.

In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca, a scris Dragoș Bucur pe contul său.

Un val de reacții a fost stârnit de această afirmație, mai mulți utilizatori comentând în termeni ironici sau duri această decizie a vedetei. Ironică sau nu, afirmația lui Dragoș Bucur a fost observată și de către Lucian Mândruță. Jurnalistul i-a transmis și el o replică acidă prezentatorului, sugerând că acesta din urmă simțea nevoie de o doză de faimă din pricina lipsei de succes din planul carierei.

Am fost si eu celebritate, asa ca il inteleg pe Dragos Bucur ca nu mai vrea sa poarte masca. E foarte greu pentru ego sa nu te mai recunoasca lumea pe strada. Ideal ar fi acum si un tricou cu numele, ca la televizor scrie prea mic, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.
Mesajul postat de Dragoș Bucur pe contul său de socializare
Mesajul postat de Dragoș Bucur pe contul său de socializare

Soția lui Lucian Mândruță s-a vaccinat anti-Covid-19. Ce reacție a observat jurnalistul după imunizare

Ioana Mândruță, soția jurnalistului Lucian Mândruță, este medic, motiv pentru care aceasta a fost în prima linie în rândul persoanelor care au beneficiat de vaccinul anti-Covid. Pentru că și-a dorit să împărtășească experiența, medicul a povestit care au fost primele reacții resimțite după prima doză de vaccin. Aceasta a acuzat unele dureri locale, amorțeală în braț și ușoară febră.
La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar. Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani, a explicat Ioana Mândruță.
Pe de altă parte, fără termeni tehnici, Lucian a decis să susțină și el experiența soției și a povestit ce reacții amuzante a observat el după imunizarea partenerei de cuplu. Acesta a făcut referire inclusiv la glumele care circulă în mediul online cu privire la vaccinarea anti-Covid.
Dacă tot m-au întrebat mulți care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența soției mele. Eu, ca observator independent, pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…))), a afirmat jurnalistul.
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...