Mesajul lui Dragoș Bucur care a stârnit controverse pe internet. Ce a spus despre vaccinul Covid. Dana Budeanu a reacționat imediat

Stan Filon 10.02.2021, 15:23
Mesajul lui Dragoș Bucur care a stârnit controverse pe internet. Ce a spus despre vaccinul Covid. Dana Budeanu a reacționat imediat

Actorul Dragoș Bucur revine în atenția publicului, însă cu o declarație care a incitat tot Internetul. Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, se pare că nu este de acord cu vaccinarea împotriva noului virus, chiar dacă a suferit la rândul său de temutul coronavirus.

Acesta este mesajul lui Dragoș Bucur care a stârnit controverse pe internet

Actorul Dragoș Bucur a scris pe Facebook un mesaj scurt și la obiect: ”In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca”, a scris artistul. Replicile nu au întârziat să apară. Fanii săi au sărit să-i aprobe gestul revoluționar, pe când unii dintre ei nu au fost deloc de acord cu el.

Așadar, Dragoș Bucur a împărțit Internetul în două tabere. În cea care a fost de acord cu revolta sa s-a regăsit și celebra Dana Budeanu. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care scrie ”Je suis Dragoș Bucur”.

Mesajul lui Dragos Bucur care a starnit controverse pe internet
Mesajul lui Dragos Bucur care a starnit controverse pe internet

”Fă, frate, ce vrei, că e democrație!”

Postarea făcută pe pagina sa personală a declanșat discuții aprinse printre cei 60.000 de oameni care-l urmăresc pe Facebook și nu numai. Postarea a adunat peste 6.500 de reacții, peste 2.200 de comentarii și 585 de distribuiri în 20 de ore de la publicare.

Cei mai mulți care au văzut postarea l-au criticat pe actor pentru alegerea sa, dar mai ales pentru că a făcut publică această alegere a sa. ”Cred că ai vrut 15 minute de faimă. Că parcă iar nu mai erai relevant. Bravo, le ai. Acum ce faci cu ele? Tot o reclamă?, ”Aveam, dar acum, dacă tot ai zis”, ”Aș mai adăuga: Dragoș Nu Mă Bucur”, ”Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine!”, ”Ca să citez din clasici: Și?
De ce crezi că ne interesează ce faci tu? Mâine o să ne spui ce ai mâncat la micul dejun și cât ai stat la baie? Unboxing la hârtia igienică după aceea? De ce simt nevoia unii sa ne informeze de orice tâmpenie din viața lor și apoi ne roagă să ne dăm si cu părerea, de parcă ne-ar interesa? Fă, frate, ce vrei, că e democrație! Așa ceva, băi nene!”, ”Felicitări  pentru curaj, e ceva în mainstream să spui asta!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Dragoș Bucur s-a infectat cu coronavirus și chiar se află în grupa de risc, deoarece suferă de diabet de câțiva ani buni, fiind chiar insulino-dependent. Actorul scăpat cu bine de infecția de coronavirus și se pare că nu a avut mult de suferit. Spre deosebire de el, îndrăgitul comediant Toni Grecu a spus că infectarea cu coronavirus a fost drama vieții sale.