Dragoș Bucur, infectat cu COVID-19. Cum se simte acum vedeta PRO TV și cu ce alte probleme de sănătate se confruntă. Emisiunea “Visuri la cheie” a fost suspendată

Stan Filon 16.09.2020, 11:48
Dragoș Bucur, infectat cu COVID-19. Cum se simte acum vedeta PRO TV și cu ce alte probleme de sănătate se confruntă. Emisiunea “Visuri la cheie” a fost suspendată

Dragoș Bucur, vedeta emisiunii Visuri la cheie, s-a infectat cu COVID-19! Filmările pentru celebra emisiune de la Pro TV au fost suspendate! Actorul are și alte boli asociate, iar acest lucru ar putea complica lucrurile.

Actorul Dragoș Bucur s-a infectat cu COVID-19

Așadar, filmările la emisiunea ”Visuri la cheie” au fost suspendate, după ce Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, a fost confirmat COVID-19. Informația a fost publicată de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

“Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV, transmis în pentru Libertatea.

Actorul Dragos Bucur s-a infectat cu COVID-19
Actorul Dragos Bucur s-a infectat cu COVID-19

Filmările la celebra emisiune de la Pro TV au fost oprite

”Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă”, mai scrie în comunicatul celor de la Pro TV.

Acum, după ce Dragoș Bucur a fost confrmat cu coronavirus producătorii emisiunii ”Visuri la cheie” au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții, și designerii să intre în autoizolare, până când vor efectua toate testele.

Actorul Dragoș Bucur are diabet și este insulino-dependent. Despre boala sa a vorbit acesta într-un interviu pentru stirileprotv.ro.

Vedeta ”Visuri la cheie” suferă de diabet și este insulino-dependent

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, a declarat Dragoș Bucur.

Infecția de coronavirus a oprit filmările la mai multe emisiuni din România. Emisiunea ”Te cunosc de undeva” și-a oprit fimările, după ce mai multe vedete au fost confirmate cu temutul virus. A fost coronavirus și la ”Acces direct”, tot de la Antena 1, după ce Vulpița a fost depistată cu noul virus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...