Cum a câștigat Dragoș Bucur 15.000 de euro împreună cu fiica sa de 11 ani. Ce au făcut cei doi

Iancu Andreea 28.08.2020, 09:04
Cum a câștigat Dragoș Bucur 15.000 de euro împreună cu fiica sa de 11 ani. Ce au făcut cei doi

Talentul pare să fie o moștenire de familie în cadrul cuplului Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Cei doi părinți se mândresc cu fiica lor cea mare, Sofia, după ce aceasta împreună cu Dragoș au obținut un premiu important. Tatăl și fiica au reușit să câștige 15.000 de euro în urmă cu câteva zile. Uimitor este faptul că proiectul celor doi a fost realizat pe când Sofia avea doar 11 ani.

Premiu de 15.000 de euro pentru Dragoș Bucur și fiica sa

Deși se află abia la vârsta de 13 ani, Sofia a reușit să aducă un venit consistent în familie. Ea și Dragoș Bucur au scris un scenariu de film în urmă cu ceva timp, pe când adolescenta avea doar 11 ani. Proiectul lor a ajuns recent pe masa juraților de la Festivalul de Film de la Sarajevo și a câștigat și un premiu. Înscriși la secțiunea CineLink Drama, secțiune dedicată serialelor din Europe de Sud-Est, cei doi au reușit să obțină 15.000 de euro.

„În urmă cu doi ani și jumătate, când abia împlinise 11 ani, ne-am apucat să scriem împreună scenariul serialului «Delta Neagră», ca o metodă de înlocuire a materiei «Limba și Literatura Română». Sofia urmase un curs de scenaristică și ne-am gândit amândoi că o să fie interesant și interactiv să scriem împreună o poveste, după regulile scenaristicii. Cu Dana are un anume tip de activități, iar cu mine altul și asta îi oferă o plajă mai mare de desfășurare”, a povestit pentru Click! Dragoș Bucur.

Serialul prezintă o poveste palpitantă, plină de mister, care ne poartă într-o zonă superbă din România, Delta Dunării. Astfel, Dragoș și Sofia au lucrat împreună, cot la cot, pentru a crea un basm modern cu accente noir. Trailerul, care este deja disponibil, prezintă și doi actori cunoscuți în persoana Maiei Morgenstern și fiului său, Tudor Istodor.

„Cei 15.000 de euro obținuți am decis să-i folosim în dezvoltarea acestui serial. Să angajăm un grafician, să găsim un script-consultant cu experiență… Dar nu e prima dată când Sofia câștigă bani din propria muncă. A mai filmat alături de mine și de Dana în câteva spoturi comerciale, iar banii câștigați în urma acelor reclame îi păstrează ea”, explică actorul.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună o familie minunată
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună o familie minunată

O experiență de neuitat pentru o familie de invidiat

Dincolo de venitul obținut, Sofia și Dragoș s-au bucurat să descopere împreună lumea cinematografiei, dar și ceea ce se află în spatele realizării unei producții.

„A fost cel mai mare câștig al nostru, am învățat amândoi multe. Acum mai avem de scris ultimele două episoade și de finisat ceea ce am scris deja. Dacă se întâmplă ca proiectul să se oprească aici, din diverse motive, noi tot suntem câștigați”, spune Dragoș pentru sursa citată.

Pe lângă Sofia, care este fiica cea mare, Dana și Dragoș mai au un băiat, Kadri, în vârstă de 5 ani și o fetiță, Roxana India, de 8 ani, pe care cuplul a înfiat-o în anul 2017.

„La noi în familie este destul de bine stabilită dinamica: Kadri este cel care ne controlează pe toți, Dana fiind singura care reușește să îl facă să își schimbe (uneori) părerile. Lăsând gluma deoparte, viața cu trei copii este plină de acțiune și asta vine cu multe chestii extraordinare, dar și cu momente de oboseală.

Sofia a crescut și are nevoie din ce în ce mai des de activități potrivite vârstei și de interacțiune cu alți adolescenți, Roxana este în perioada în care își descoperă talentele, iar Kadri este un copil avid de informație și care vrea non-stop să învețe”, povestește Dragoș Bucur în interviul pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...